Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rakj inkább ilyet
ha nincsen öngyilkos hajlamod, akkor felejtsd el!
Pénzkidobás. Egy krosszgumi jobban tapad annél aszfalton
Hali mindenki.
Van valakinek tapasztalata erről a gumiról?
Heidenau K 73.
üdv.BoB.
Ja, eléggé ott vannak a szeren a srácok
A kettőnek sajnos nem sok köze van egymáshoz...akiket ismerek sportlövők, messze jobban lőnek a rendőrök/katonák 90-95%-ánál...a maradék 5-10%-nál is csak azért nem, mert a szabadidejükben ők is sportlövők
szép összhang, mindneben. fedezetei tűz pozíció váltáshoz,tárcseréhez, stb stb!
srácok!
szerintem beszéljük meg, hogy ha offolunk, akkor se keljen beirogatni h off ok? úgy veszem észre hogy tök fölösleges,mert másról nincs is szó szinte én meg plána szinte csak offolni szoktam!
legénybúcsút mindenképpen kell csinálni motorosat! Zéé a körzeti koordinátor, biztosan jó bulit szervez, ha megkérjük!
egyszer én is kipróbálnék egy ilyen durrogo valamit tudod nem mindenki lessz kaatona
motoros lagzi vagyis sm es
Én a múltkori versenyen olyan pisztollyal lőttem amin egyáltalán nem volt irányzék

De mondjuk ilyen távon amire ők lőnek majdnem fölösleges is az irányzék (puskánál főleg)...
http://www.youtube.com/watch?v...
gratulálok!
Gratulálok!
ez egy elég komoly buli!
tudom, de akkor is!űrtechnikával azért könnebb lőni,mint nyílt irányzékkal.

Ebben nem az a lényeg...
azért megnézném, hogy slavia 630assal lelőnék-e a fáról az almát a száránál 10méterről?
na ez zorall egy cucc!
igen ma Börny felpattintotta
Megmondom az őszintét hogy ezek a vadászpukkák annyira nem bírnak mozgatni...ellentétben pl. ezzel
hmmm de szép idők is voltak, amikor 3 puska állt itthon. 1 20as merkel bokk, egy 12es izs bokk és egy 764es ZKK600
sógorom apjának örök életű,meghazudtolhatatlan mondása: "Olyan fasszal baszunk, amilyen van!"