Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem oldja,akk nem
van egy idom ami el van törve. vettem helyette másikat de azt színre kéne fújni, szóval azon ki is lehet próbálni mert annak már úgyis mindegy !
De a lényeg hogy akkor felmattítani nem kéne?
A festékanyagnak csak kőne a márkája....ha nem akkor valami kisebb darabon ki kell próbálni, hogy nem oldja e
Itt is, középtájékon
, aztán vmi 44-es rajtszámú,,,,,,

http://www.supermonkeyclub.hu/...
én mindenhol ott vagyok de Börni is!
kurvára szedd össze magad VIBRÁTOROS KATA a faszér kell szétrugni egy megszokott bandát bánt hogy mi ilyen giccs királyok vagyunk ? akkor rossz helyen jársz keress más topicot de a profik nem szályhősök és megmerik mutatni magukat és a motorjukat remélem azért nyáron kitolod a werhovinádat a fáskamrából üdv
Ezen az oldalon is ott a Luki neve
Nem tud valaki karboncuccokat a giccses apriliámra? vigyázat: házi készitésű kizárva

aki pedig majmokat akar (nem negativ értelemben):

http://www.supermonkeyclub.hu/
Hali! Van egy DRZ-hez való supermoto szettem eladó, ha érdekel valakit!
Jó gumikkal, elöl 300-as tárcsával, négydugattyús Tokico féknyereggel, hozzá való adapterrel, supermoto sárvédővel.
Ár:110000-ft
Tel:0670/4254-346
holnap viszem a cuccot ha nem gáááz
Ígérem Nektek, hogy valami biztosan lesz az idén. Előre nem szeretnék nagy dolgokat ígérgetni, de törekeni fogok, hogy minnél nagyobb party kerekedjen!
A Moto a GOGO 1 pontosan 574 napja volt 2008 Április 19-20án
a 2 az 483 napja a 3 pedig 199 napja.

Van az a számolós detektíves sorozat. Ha gondolod én megmondom neked , mikor fogod a 4-et megszervezni csak kicsit osztani meg szorozni kell
Lukító országos cimborám és barátom intézzed már el,hogy páran összejöjjünk egy hosszú hétvégére és kiporoljuk a sógórokat a ringen,meg gitározzunk,meg sörözzünk meg dumáljunk,meg ilyesmi
Faszom már a hidegbe ELEGEM VAAAAAAAANNNNN
idén mág talán erre is lesz lehetőség, de nem szeretném elkiabálni...
RotációsKata
csak 1 képet hogy lássuk jó csaj vagy e,vagy egyáltalán csaj vagy e
egy észérvet szeretnék
mikor lesz a go-go 4 a pannónia ringen?
na van benne egy kis logikai bukfenc, de most ezt ráfogom a lázra!
azt nem értem, hogy miért nem mutatkozol be, miért nem töltesz fel magadról képet és miért nem tudsz kritikai mértékkel írni. nálad csak fekete vagy fehér létezik, a kommentjeidben más színek nincsennek. szerintem nyugodtan tedd meg azt, hogy elmeséled ki vagy, mi vagy, mivel foglalkozol, miért is írogatsz ide. vagy gyere el egy közös motorozásra, ahol esetleg megismerheted a többieket és ők is téged. ne csodálkozz azon, ha egy relatív zárt közösségbe úgy nyitsz be, hogy berúgod az ajtót. akkor nem kell csodálkozni, ha többen is pofán vágnak. csak szépen, nyugodtan, minden véleménynek van itt helye, de a leugatásnak nincsen! meghallgatunk mindenkit, meghallgatjuk az észérveket. az alapján, hogy mit csináltál, az alapján nem kellene felvágnod, mert akkor esetleg mások is felvágnak a saját múltjukra, jelenükre. és hidd el, sok olyan ember van itt, aki ezt megtehetné és közben lefikázna téged. mégsem teszik!
Simán!
akkor az enyim 2000-es kb
95...muhaha
Itt egy jó megoldás szürke blokk fekete blokk témához:

link
"és nem utolsó sorban, sokkal vékonyabb munkadarab készíthető..."

Ja, mint a gyári KTM-es karboncuccok, amiken átlátni, mert egyetlen réteg szövetből készültek...mondjuk a lakkozás tényleg szép rajtuk...csak nagyjából az tartja össze az egészet...de azok nyilván profi körülmények között készült, profi cuccok...
Bocs ha beszóltam. Milyen igaz a többi! Itt a vak vezet világtalant efektus a gáz!
Ha kitöltött adatlappal sok sok képpel elismerően bólogatok a daniel munkájára. Akkor nem vagyok névtelen senki?
Hát kösz!
Én nem azt mondanám, hogy túl van lihegve, legalábbis nem azok részéről, akik benne vannak a szerelésben, és az alkotásban. Én a quadomhoz gyártottam idomot, benzintankot egy ismerősömmel, és ott tapasztaltam, hogy mit jelent, préselve, vákuumban készíteni valamit. Sokkal kevesebb anyag, illetve sokkal szebb felület, és nem utolsó sorban, sokkal vékonyabb munkadarab készíthető...

Sokan félreértik azt is, hogy beszólnak-e vagy sem az 'idegeneknek'. A fórumok aktív része, egy viszonylag szűkebb rész, de persze sokan olvassák is. A szűk réteg ismeri egymást, vagy kitölti az adatlapját, és akkor meg tudod ismerni. Ezért hívják 'névtelen senkiknek', az olyan hozzászólókat, akik ismeretlenek. Mint ahogy nekem is beszóltál régebben, és én is ezt mondtam rád akkor...