Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bla bla bla.... tudod hogy gondoltam.....
most kezdek a rip it felé hajlani csak visszafogottabb, kevesebb márkamatricákkal
az VDB féle, nem köki féle!
hát igen a gyári dobok nem a hangjukról híresek
Okés,beszámolok itt a fórumon mindenről. Most amúgy a hangja lehetne nagyobb egy "picit"
a fekete nagyon állat,mondjuk nekem a kökényesi féle dizájn tetszik nagyon .
kíváncsi leszek mik lesznek a tapasztalataid a motorral.nagy kérdőjel,mindenki beszél mindent..
nekem nagyon begyere,de a 2008-9 es is szép nagyon.
meg jók is. csúszókuplung ,16,5ös felni, stb..... nem tudom h a futóműben van e lényegi változás, mert ha nincs nem érné meg lecserélni .
azt észrevetted,hogy a 10esen gázgyorsítós a rendszer gyárilag? elég komoly
Valami ilyesmit kellene (mind a kettő tetszik), de még nem tudom pontosan. Van időm kitalálni.
nekem az a narancs csíkozás nagyon nem jön be. gagyi hatása van nagyon számomra
az smr ottvan nagyon
Tavaszra tervezel valami dizájnt? Az enyim már készülőben van tavaszra meg is csinálom
A lényeg , hogy gurultatok..Gondolhatod, hogy mi se lapjával tereltük a gépet ..a feeling megvolt!Ennyi és élveztük is, itt se volt 10 foknál több a városba
Mi is azért kinéztünk a haverokkal 3-an, de csak 9 fok volt délután a közút a traktoroknak hála helyenként rátaposott poros-sáros-foltos....főleg kanyarokban. Nem mentünk túl "nagyot" ez a gumi peremén is látszik.
A 690 SMC nagyon tetszik, a Duke oldalán a feliratozás viszont nem annyira - szerintem.
Kapjátok be!
Holnap megyünk a CR-ért!
Majd a dzsungelbe nyomom ,amíg nincs aszfalt gép!
Szolidalitásból TI sem mehettek sehova!
De de ez a 2010 es igen!
De csak a dizájn uj semmi máson nem változtattak..nem úgy mint a kis duke-on. Nézd meg a KTM oldalán az uj 2010 es gépeket faszák nagyon és kijött egy új 125 utcai ktm is
De tudod mit itt vannak!
Bííííz kellett egy kis csapatás Ez a kép király! Tán csak nem ez lesz a 2010-es modell?
de én igen
Na meg is jöttünk...a jelek szerint senki nem volt vevő egy gurulásra. Így csak Dio-val voltunk kicsit a budai hegyek közt cirkálni, meg városba egy kis huligánkodás...Faszom itt mindenki punyhadt senki se motorozik?!
ááááá
Helyes gyere..de nem viszlek
Jó cucc Danekknak is van ilyen
Most néztem a 2010 es cuccokat, van pár jó ruha
Baszki! Mindez egy éjszakai motoros lépcsőzésből ....
Megmutatnám mit szermányoltam egy jóbarátom újszülött kisfiának babalátogatásra...
Én megyek!
Nehogy itt hagyjatok!