a fekete nagyon állat,mondjuk nekem a kökényesi féle dizájn tetszik nagyon .
kíváncsi leszek mik lesznek a tapasztalataid a motorral.nagy kérdőjel,mindenki beszél mindent..
nekem nagyon begyere,de a 2008-9 es is szép nagyon.
meg jók is. csúszókuplung ,16,5ös felni, stb..... nem tudom h a futóműben van e lényegi változás, mert ha nincs nem érné meg lecserélni .
azt észrevetted,hogy a 10esen gázgyorsítós a rendszer gyárilag? elég komoly
A lényeg , hogy gurultatok..Gondolhatod, hogy mi se lapjával tereltük a gépet ..a feeling megvolt!Ennyi és élveztük is, itt se volt 10 foknál több a városba
Mi is azért kinéztünk a haverokkal 3-an, de csak 9 fok volt délután a közút a traktoroknak hála helyenként rátaposott poros-sáros-foltos....főleg kanyarokban. Nem mentünk túl "nagyot" ez a gumi peremén is látszik.
De de ez a 2010 es igen!
De csak a dizájn uj semmi máson nem változtattak..nem úgy mint a kis duke-on. Nézd meg a KTM oldalán az uj 2010 es gépeket faszák nagyon és kijött egy új 125 utcai ktm is
De tudod mit itt vannak!
Na meg is jöttünk...a jelek szerint senki nem volt vevő egy gurulásra. Így csak Dio-val voltunk kicsit a budai hegyek közt cirkálni, meg városba egy kis huligánkodás...Faszom itt mindenki punyhadt senki se motorozik?!
ááááá
kíváncsi leszek mik lesznek a tapasztalataid a motorral.nagy kérdőjel,mindenki beszél mindent..
meg jók is. csúszókuplung ,16,5ös felni, stb..... nem tudom h a futóműben van e lényegi változás, mert ha nincs nem érné meg lecserélni .
azt észrevetted,hogy a 10esen gázgyorsítós a rendszer gyárilag? elég komoly
Holnap megyünk a CR-ért!
Majd a dzsungelbe nyomom ,amíg nincs aszfalt gép!
Szolidalitásból TI sem mehettek sehova!
De csak a dizájn uj semmi máson nem változtattak..nem úgy mint a kis duke-on. Nézd meg a KTM oldalán az uj 2010 es gépeket faszák nagyon és kijött egy új 125 utcai ktm is
De tudod mit itt vannak!
ááááá
Most néztem a 2010 es cuccokat, van pár jó ruha
Megmutatnám mit szermányoltam egy jóbarátom újszülött kisfiának babalátogatásra...
Nehogy itt hagyjatok!