HA valakinek van kedve holnap egy retek brigádhoz, és kicsit kanyarogni akar..csatlakozhatna.......Jó időőő lesz !Dobogokő-Lepencei...stb ilyenek..
Dani fiam már startra kész.....
látod, így lehet pár jó barátnak, ingyenesen fullos kurvákat szerezni ingyen......csak ki kell adni őket, mintha szerelnék a kamerákat. mindannyian köszönik a szíves harcképtelenné tételt, de le azért az gáz, hogy a csajok, a powertape-el becsomagolt gyufásdobozokat, wireless cam-oknak nézték. amelyiknek volt valami a fejében, a cimbik dákóján kívűl az meg is kérdezte, hogy mi az ami csörög benne? a srácok mondták, hogy G-sensor. na mind1 is a dolog! az a lényeg, hogy jól beszopták....ezt is azt is....
Ja azok a te segítőid voltak?! Miután elmentél hogy végeztél a bekamerázással amit csak úgy tudtál megtenni hogy tönkre tetted a ami "big bradöröseinket"..... mindent vissza alakítottunk. Az akció kurvacsoport (majdnem mint Csárli Anyalai csak jobbak) elcsábította és harcképtelené tette a hátrahagyott segítőidet! Ezt már az újra telepített kamerákkal felvettük és ebből egy egész estés mozi lesz A nagy össze esküvés elmélet.... címmel!
Azt hiszem nagy bajban vagy ha eladtad a jogokat mert nem tudsz teljesíteni!
baszhatod a filmedet, mert az egész előtt, bekameráznám a házat, aztán minden online live műsorba menne, lehetne szavazni, ki mit csináljon éppen, és hogy kivel, meg hogyan....aztán ki lehetne szavazni a kamerával settenkedő, gyanúsan józan fickót, természetesen emelt díjas, nemzetközi számon, a föld bármelyik országából. a közvetítési jogokat már most eladtam, a legtöbb kereskedelmi csatornának.....folytassam?
Te leszel a felderítőm! Ha meg nyit, meglesed és ha azt mondod hogy van egy-két 2010-es nyalánkság amit érdemes megtapizni akkor zarándoklásba fogunk és megyünk Kecskemétre!
én tudok így csúsztatni csak utána nem állok föl hanem együtt csúszok a motorra full full vízszintesen fűben a kormány betonon a kormány kezembe a kormány!
Nekem is sikerült találkoznom már pár dolggal:
Estem már át autóh hosszában( meg még + vagy 3 méter) de semmi bajom nem lett mert puhára estem: a motor soförjére, aki mögött ültem .
Estem be kocsi szélvédőn keresztül utastérbe( szintén puha), de sajna onan ki is szálltam ugyanott( akkor már nem puhára).
Estem át kocsin keresztbe.
Háromszor jöttek belém hátulról motorral...
Meg estem egyszer úgy el egy ATV-vel hogy az utána még átment rajtam.
Meg persze a szimpla esések.
Szerencsésnek tartom magam,mert mindezidáig semmi komolyabb balyom nem lett ezekből....nem egy olyan ismerősöm van akinek nem kellett ennyi és lebénult, vagy más maradandó baja lett..
Akkor te csinálnál egy Hogy készült "Az őrült motoros felmegy a lépcsőházban" videót?
Én meg csinálnék egy: Így készült a "Hogy készült az "Őrült motoros felmegy a lépcsőházban " videó "
Ebben megszólaltatnálak téged, a filmkészítőt , a szüleidet, a szüleid szomszédait......iskolai padtársat....a szonszédjaidat...Bemutatnám a várost ahol élsz...Stb-stb..
Behind-behind the scenes...
jaja.még nincs nyitva,kicsit csúsznak...mondjuk szerencsére nem sürgős nekem h megnyisson
csak a szívemet fájdítaná a sok szép új smr, baja meg nincs az enyémnek kopp kopp kopp.
Oké aztán meg ünnepeljük a díjakat egy luxus apartmanba! Ott lennének a haverok, ismerősök, mindenki a fórumról stb....! Belépés csak motorral aki nem motorral jönne az nem jöhet be! Rengeteg kurva, meg rockstar-ok, meg minden vadi-trendi-durva dolgokat csinálnánk kibaszottul bebasznátok..... aztán szét motoroznánk a házat meg az udvart majd tűzjáték alatt mindenki beugratná a motorját a 25 méteres medencébe majd reggelig tánc zene miegymás....!
Mivel én nem ittam annyit, hogy berúgjak ezért ezt az egészet titokban felvettem videóra és olyan filmet csinálnék belőle hogy minden kategóriában megnyerném az Oszkárt, és az összes filmes díjat amit csak lehet! Ez már überelhetetlen!
Dani fiam már startra kész.....