Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nézd meg!
utolsó két kép....kemény! háttérben a KTM
nem szeretném így szanaszét végezni
na azt itt se szeretik,volt már kapa, fadarab, kutya minden.... én meg csak így röhögök a bukó alatt és mondom magamba,na te gané holnap is erre jövök
én meg felvenném azt, ahogy felveszed, így én dokumentálnám a video készítés körülményeit, háttér információkat gyűjtenék, megszólalna néhány szomszéd, illetve barát. és ez lenne a "Behind the scenes!"

ismét oszkár!
Ha ezt véghezvinnéd akkor én meg felvenném videóra és megnyernénk a legörültebb videó klip Oszkár címet!

Mondjuk az én szomszédaim se szeretik az 1 henger hangját!
Egy csodás nyári szombaton robogtunk le a Balatonra a barátommal vele volt a barátnője. Nem siettünk sehova élveztük a meleg simogató menetszelet és a szikrázó napsütést. 80-90 nel mentünk szépen lassan egy kocsisor mögött majd az egyik autós úgy gondolta lehajt az útról index nélkül majd meggondolta magát és index nélkül vissza rántotta az útra a kocsiját...
majd féklámpák gyúltak ki egymás után és kocsik csattannak össze majd látom hogy a barátom megy be a szélvédőn a barátnője megy a magasba én kicsi fék és kihúztam annyira a mocit jobbra hogy ne beléjük hanem melléjük csapódjak majd szaltóba be az árokba és nem akadt be semmim a roncsba!
Nem mentünk gyorsan, de senki nem tudott megállni! Szerencsénkre, zúzódásokkal megúsztuk és hogy utánunk nem jött autó!
Sajnos bent van a pakliba! Jobbulást!
Nyilván, h kb 1szer fog vele menni és Lacika fog vele motorozni:-)))
De így legalább veszünk egy cross-t télre:-))))))))))))
Kössz vazze!
Nem tudom asszony mennyirre rutinos,azzal a CR-el nem lehet lassan menni,pörög mint a szélkakas,ledobja a hátáról
Ki fog kit ápolni,ha mindketten hasaltok?
Na azt megnézném ha én hazavinném a gépet....csak négy emeletet kéne lépcsőznöm felfele, persze motorerővel ....mondjuk olyan hajnal kettőkor,csak az ott lakók örömére
Jobbulást koma!
Csőő!
Hát idáig nem!
Jaa ! Veszünk egy kis 125-öst! Szereti csak nem úgy, ahogy mi motorozunk! Inkább kimenni a rétre azt gurulni 10-el:-))))
Nem hozott szerencsét neked ez a KTM!
CR? azt mondtad asszony útálja a motorokat
frankón motorozni fog?
MA már jobban! Délután munka után belátogatok a dokihoz!
A lényeg , h Vasárnap megyünk megnézni a CR-t a csajomnak!
Valami kell most, h nincs KTM:-)
jobban vagy cimbora? remélem elmentél még az éjjel orvoshoz! legyen szép napod, vagyis mindenkinek. P13 van, senki ne szűköljön, ugyan olyan nap ez mint a többi.
Értem..
sok sikert az új géphez...biztos fasza lesz
hát igen, megpróbálom az sxvt, sokat gondolkoztam ezen, de hadd menjen..........Egerből származik, kollegánk is megnézte.........hmmmm, rem nem lessz semmi komoly probléma. a DRZ-t sajnálom, de több közeli ismerőst érdekli, hátha jó kezekbe fog kerülni, tavaszig szeretném eladni
Oké nem para...bár dumáltam volna még...olyan ritkán talizunk!
És télleg Tied az sxv? Drz vel mizu?
köszi, megnézem, letöltöm. bocsi, h nem beszélgettünk többet, csak a haverok siettek, hosszú nap volt estig, mire hazaérkeztünk
Faszom a szádba.....Mehettem menteni..Inkább mehettünk volna fotózni meg gurulni..jobb progi lett volna
A lényeg , hogy egyben vagy...De télleg mi a szitu fáj a derekad? Komoly vagy nem para?
Ime a rohadt szörnyeteg
Vegas pro Én csak ezt ismerem...de annyira Én se vágom..semmi spira
vazzz, neked akartam irni: "de jók, csak akkor tartós,ha lelakkozod"
de jók, csak akkor tartós,ha lelakkozod
akkor még az a szerencséd hogy profi vagy és sikerült elfektetned
szar lett volna átrepenni felete
jóbbulást
Kössz!
Ezerrel bontott fejidom, első sárvédő és hűtőidom keresés!
HA tudsz akkor szólj:-)))
Húúú basszus szerintem is menjél orvoshoz ez nem játék.ha valamiben segíthetek szóljál!