Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cuba Libre dupla rummal
Wolfi mindig jól megmondja a nagy semmit

( bocsi csak vicceltem )
Sm ek mindig is kaptak hideget meleget. Gazdafuggo. Ha vigyazol ra betartod az olajcseret akkor is ha palyazol meg akkor is ha utcan hajtod nincs vele gond. Ha elhanyagolod/ kozben meg igenyve van veve mint allat akkot beszarik. De ez minden mocira igaz.

Amugy en is szeretem a koktalekot! Sot mar csak kevertet iszom.:)
anyi a baja hogy kicsit gyengusz....

KTM.. pénteken kéne összetenni. de akkor meg menni kéne koncertre.
ugyhogy talán a hétvégén , ha megjön minden lom ami még kell hozzá
Lacikám azt nem csodálom, mert szerintem a legkifinomultabb alkoholok egyike! Jó drága, de a fél literes ki szokott tartani karácsonyig, nálunk!

Géped össze raktátok már?
ezt az alkesz bandát
amúgy meg : jim beam gyömbér , jack-kóla, rozé fröccs , na meg a jó öreg sörital. én csak ezekkel dolgozok egy két kivétel azért akad persze
IMÁDOM a cointreaut , csak így magában.
Ugye ugye aki nem ismer mértéket.....!
Bár az idén voltam két legény búcsún és azt hittem a régi mércém még működik.... aztán a harmadik jager után elindultam sétálni az erdőbe és ott túráztam 1 órát mire elmúlt a rosszul lét de mire vissza értem olyanokat láttam amit szépen leírtál meg még mi mindent.....
Áhoj Giraffe!

Látom szoktál koktélozni! Bár én már szögre akasztottam a shakerem, de volt itt szó férfias koktélról!
Az én személyes kedvencem ami ízre és keménységre is favorit az a Mai Tai koktél Trader Vic receptje 1944 -ből:
6 cl Myer's rum
2 cl erős rum (én Bacardi 151-et szoktam használni)
2 cl Cointreau
1,5 cl orgeat szirup
2-3 cl cukor szirup
3 cl limelé
1/4 lime belenyom+beledob

Ezt egyébként mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki egyszer!
Szerintem a koktélos kollégák is egyetértenek velem!
Bocs az OFFért!
Áhoj csucsu!

Engem a dobálás annyira nem izgatott inkább az itatás, ívás!
Csak a minimálisan dobáltam ami a keverés közbe kézre jött!
Tudom hogy kurva sok gyakorlás van ebben úgyhogy:
nagyon-nagyon gratulálok a bajnoki címekhez!
Éreztem,hogy megtalál egy igen tapasztalt motoros
lépjünk tovább...
mindenki paleszt vedel... Csak en ittam belole egyszer annyit, hogy egy eletre elment tole a kedvem...

jo kis hazi torkoyos keritesszaggatos...
Kawát meg kell cáfolnom ... 20 000 km és hibátlan a vas, csak olajcserek voltak

De nem is kerozok vele.

Az amit meg kawa mondott, hogy kilazult ez meg az, meg a karbit be kell allitani, ez minden motornal megvan ( foleg h a mieink karbisok ) inyektorral nincsenek ilyen parak.

Kilazulni meg persze h kilazul ha nincs menetrogzitovel bekenve, mert akkora dugo kalapal ezekbe a vasakba, hogy a fejed befer a hengerbe

De nem irigyellek oreg, gixxerrel varosban vaganykodni, haat. Nem tori a segged ?

A minap olvastam az 1000 ek tesztjet, es hat egyertelmuen kijelentettek h ezek a mocik a hungaroringre valok nem utcara.

Lehet h csak en vagyok elfogult, de minden paraszt a sajat lovat dicseri. De varosban a motorok istene a supermoto - ezt batran ki merem jelenteni.
ma nincsen piálás, mert a szombat túl jóra sikeredett csoda szép dolog ám pálinkát, epével vegyítve, a gyomrodból az emésztő csatornád input oldalán üríteni...

jajj de szépen leírtam, hogy széthánytam magam
ja és az előző egy oldalhoz hozzátenném hogy
bocsi azOFFért
Talán túlélem,főleg ha ilyen jókat hallok a márkával kapcsolatban...
ez igy igaz

most kipattant a fejemből, hogy a szénsavas vodka mintájára hétvégén csinálok szénsavas házit..
az már biztos nem ilyen kislányos ital lenne
de a ktm-et megtartod ugye?
Figyelj Lacc! Nem a koktél a lényeg, hanem hogy itt mifelénk vidéken a tudás az gyümölcsözik, a gyümölcsből pedig vagy lekvárt vagy pálinkát lehet késziteni
ÁÁÁ

na utánna a gumicsizma házi beadta...
meg mindenki másnak
na oszt nekem ott kakukk is lett volna....
az olyan snassz.

parasztpróbának elmegy.
a Bols-os csajoknakat tönkretettem hegyalán ...
mondom adjatok egy decit meg egy decit kisérőnek.
a kettőt egybe oszt jóvan
egy utolsó kérdés

házipálinkából lehet valami fasza koktélt csinálni?

van szeder meg barack páleszem