Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon penge!
áááááááá faszom!
megveszem a motort:
1 nap:
meghal az aksi :20 e Ft
3:
5 napja szerelőnél a motor -karburátor beállítás+ kuplung: 20e Ft
7:
Elhozom a gépet 5km után a kezembe marad a kormány!(csavar kitekeredett) irány dobogókő!:-) Visszafelé jövök légterelőből kirázkodik a csavar -légterelő majdnem leszakad!
Holnap viszem vissza a motort mert nem megy rendesen és sokat eszik!
KIRÁLY!
A DRZ-be csak tankolni kellett és venni rá a csicsákat:-))
szeva mi történt mesélj
Bazzeg!
Örülök, h mire hazaértünk nem hagytam el az egész motort!
Kellett nekem a KTM!?
Hol van az igénytelen kis DRZ-m?
Azért a mai nap jó volt!
bocs. Mellé ment a kép
Valaki tudna segíteni? A képen látható bekarikázott alkatrészek kellenének. Hol tudnám beszerezni? Esetleg valakinek? Előre is kössz!

Magura kuplung:
miért amikor a DR-z vel vagy az XT vel először mentél pályán te kapásból tudtál gyorsan menni?
Kxf250 v 450 nincs véletlenül neki?
DE-DE!
Ezt a Yamakkát nem a Sárkánytól bótoltad?
messze vagyok én még nagyon, a gyors köröktől.
de hobbistaként ezzel is ugyan olyan jó érzés lesz menni egy gyors kört mint SM-el
igen, ezzel is szeretném azt csinálni, mint supermotoval. bár ebben a sportban jóval nehezebb lesz bármiféle eredményt felmutatni, még amatőrben is. de most rajta vagyok.
az bizony lehet
hát persze, hogy nem a fáról, de sok olyan dolgot nem látsz, amit ha látnál, azt mondanád, köszönöm NEM!
ezzel az új géppel is muszáj lesz bejárnod a lehető legtöbb cross pályát az országban Pannonhalmát ki ne hagyd 1500 Ft egész napra
igen így van és nagyon bevált nekem a dolog csak meg kell szokni,hogy hogyan és mit lehet csinálni ha fel van szerelve
csak nem télen az oszloptetején vagy a közelében
Szép gép: Grat hozzá.. De nem menekülsz :)
há mé pedig az faszaaa
oké

és tényleg a villa teljes kirugózását gátolja meg?
én sem villszer lennék
csinálok majd képet kb 1 óra
de gondolom a motorokat nem a fáról szeded le

én csak ebből gondolom hogy jól mehet (én még azt sem tudom mi lesz belőlem ,talángépészmérnök, :) )
de nehogy félreérts
még mindig lehetsz tesi tanár nem?