Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen! Jólesik végre pozitív szavakat is olvasni a fórumon! Tényleg egy régebbi álmom valósult meg, viszont tavaszig meg kell válnom a DRZ-től, de nem baj...
szerintem nem lesz ott gond, bár jómagamnak erős fenntartásai vannak a modellel kapcsolatosa, de ezt Kosatt is tudja, mondjuk ez nem tudom miért, nagyon halkan ketyereg a motorja és minden meggyőző volt rajta.
Reméljük nem kell bele új szív, mert kevéske az a km csak nem lesz baja! Régóta lested ezeket és az jutott az eszembe vagyis úgy emlékszem hogy egyszer írtad is a fórumra jégverés után, hogy lehet idén nem jön össze és tá-tám még is meg lett az álmod!
180 km van benne
Hát én is reménykedem, h beválik, ha nem, csavarozunk bele másik szívet
Reméljük nem lesz kakukk tojás!?
Új vagy használt?! Olvastam egy két hirdetésbe hogy garanciába cserélték a blokkját 2008asra, csak lestem mik vannak, komoly cég az aprilia hogy ekkora bukót bevállal, csak az 08'as blokk jó legyen...!
Gratula a motohoz nagyon szép!
nekem akkor 60 üzemórás volt
hát ez még nálam nem jelentkezett 19 üzemóra van benne
Úgy lesz uram
dehogynem, nagyon szerettem, egy hibája volt, hogy üzemmelegen nagyon nehezen indult. Kb. 20. rúgásra
megtalálsz, csak előző nap szólj jelenleg 4000 liter a készlet
neked is volt nem?nem vált be vagy mi?
Meglesz az egyszer,csak most nagyon lesnek,így nemjárok most arra
hmmm,az az RMZ..........77-es ........... grat hozzá!
azt igérted benézel meggypáleszért, emlékszel?
Nem ezt a sz.r-t itt elöl
ez mind a tiéd ma voltam a matricásnál szóba kerülta Makita szett is de nekem más lessz nagyon jól mutat egyébként
Látom,de a többinek leesett az álla
az autót ?
Attakúva Most .optad?
ez a sz.r 2x ment
Hazaértem..........
Hazaértem.........van a képen egy kakukktojás.........vagy mégsem?
ja ja valami ilyesmi!
Köszönöm a segítséget! Nekem nem dobott semmit ez a kurva gép!
1.
2.
3.

ezek nem jók?