Köszönöm szépen! Jólesik végre pozitív szavakat is olvasni a fórumon! Tényleg egy régebbi álmom valósult meg, viszont tavaszig meg kell válnom a DRZ-től, de nem baj...
szerintem nem lesz ott gond, bár jómagamnak erős fenntartásai vannak a modellel kapcsolatosa, de ezt Kosatt is tudja, mondjuk ez nem tudom miért, nagyon halkan ketyereg a motorja és minden meggyőző volt rajta.
Reméljük nem kell bele új szív, mert kevéske az a km csak nem lesz baja! Régóta lested ezeket és az jutott az eszembe vagyis úgy emlékszem hogy egyszer írtad is a fórumra jégverés után, hogy lehet idén nem jön össze és tá-tám még is meg lett az álmod!
Reméljük nem lesz kakukk tojás!?
Új vagy használt?! Olvastam egy két hirdetésbe hogy garanciába cserélték a blokkját 2008asra, csak lestem mik vannak, komoly cég az aprilia hogy ekkora bukót bevállal, csak az 08'as blokk jó legyen...!
Gratula a motohoz nagyon szép!
Új vagy használt?! Olvastam egy két hirdetésbe hogy garanciába cserélték a blokkját 2008asra, csak lestem mik vannak, komoly cég az aprilia hogy ekkora bukót bevállal, csak az 08'as blokk jó legyen...!
Gratula a motohoz nagyon szép!
Köszönöm a segítséget! Nekem nem dobott semmit ez a kurva gép!
2.
3.
ezek nem jók?