Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na várjál majd intézkedek, bár én se találok meg soha semmit
már néztem mindenhogyan bezzeg ilyenkor nincs meg amikor meg bóklászok a neten akkor meg minden meg van
sájsze
biciklisek, futók is használnak ilyet, keresd úgy, hátha találsz
a gógli legyen veled
Amikor azt a mezt nyomoztam ami neked volt, akkor találtam rá és szerintem magyar nyelven volt, mert így emlékszem rá, hogy izület melegítő volt alá írva mert angolul nem tudom hogy van írva!
De most nem találom!
Olyan mint amit az NBA-ben vagy az NFL-ben használnak, majdnem a csuklótól a hónaljig ér!
mindnet összehozunk: impossible is nothing!

erről az izület melegítőről, még nem hallottam.utánna kell néznem

GD: eddig semmi választ nem kaptam a kérdésedre....trehány egy banda. a héten a fejükre koppintok.
amit eláll az eső
Én is pont ezen a megoldáson agyaltam...
Lesz kép, ne félj
nincsmit, ja, én műanyagragasztó pisztollyal(aza rudas olvasztós piaci) ragasztottam oda belülről, az tart azóta, ha kész, dobj róla egy képet, milyen lett!

Kösz hogy így bízol bennem
szavahihetetlen, addig jo arc volt amig megvettuk, utanna le se szart minket, amikor problemak adodtak a pittel.

igaz ez 2 eve volt, lehet valtozott a hozzaallasa.

azota tudok mondani pozitivumot is. de akkor az furcsa volt amit muvelt.
Thx!
na, mitörtént? Nekem jó arcnak tűnt...meg van némi tapasztalat gondolom
csak vigyazz ezzel a molnar petivel... nagy szelhamos

nekunk is v an tole motorunk
Ez akkora, h elférsz rajta szépen, tehát nem pici.
Üzemórás, de tartós gép, de gyereknek csak akkor ajánlanám, ha elmúlt 12-14. De érdeklődj a pibike.hu-n, biztos segítenek.
Áhoj!

Az unokaöcsémnek szeretnék venni majd pitett, ha a család össze dobja a lét. Csak amiket néztünk eddig azok olyanok, hogy a régi agyváltós-összecsukhatóvázú-kempingem komolyabb szerkezetnek tünik szóval érted....
Ezt nem látom olyan kicsinek, és komolyabbnak is tűnik! Csinálnál olyan képet hogy az "APRIkawaLIAsaki" mellé tolod vagy mellé állsz, hogy kb. mekkora lehet? Ez nem üó. ugye?
mamamia! Áhoj Luki!

talán az elsők között voltam aki kérdezte, mert már régóta lesem..... ennél szebb fehér kesztyűt még nem láttam, beszarok tőle!
Úgy néz ki, hogy megyek a környéketekre talán még a Jesszuska előtt és akkor megnézem a boltod és próbálni is tudok, ha nem jön össze akkor meg körberajzolom a kezem meg ráírom a centimétereket aztán csak eltaláljuk látatlanba!
Engem még olyan érdekelne, hogy láttam foxba, karra ízület melegítőt (asszem csuklótól-vállig) az kb mennyibe kerül? lehet itthon kapni?
Na, arra énis kíváncsi leszek...
tervben van supermotosítani is, ha beválik persze, ill lehet beszögelem télire, és betámadom vele a befagyott ártereket itt tokaj mellett.
Lőhetnél egy képgalériát a kékségről, hogy legyen mit pontozni

persze a lugas előtt
Gratula! kíváncsi leszek, hogy milyen lesz majd vele csapatni komolyabban.
Nincsmit, uram!
Kűttem kettőt, hátha egyet elbaszol.
Na, megoldódott a probléma Lukibácsi!
MolnárPeti segített.
Megvan a második új motorom!
Csöcs......holnap jössz vagy mi a helyzet? tudsz valamit?
Plusz még abba kellene segitség hogy milyen tapasztalatai voltak a fent említett sm-el