Bár egy whisky-coke kombo is koktél...merthogy van a nagy család ami KEVERT ITALOK néven fut, és ezalatt a kategóriák, természetesen mindegyik külön definicioval, cocktailok, long drinkek, pousse cafék, layerek stb..
Én pedig pont ellenkező irányban...sajnos nem hallottam semmit mert a csodálatos hangú motorom mellet labdába sem rúghat 4x1 henger, bár az is 4henger, de csak máshogy kiabál a kisbringám
gurultam,csak kicsit későn......voltam a lepencei pályátok fele,senki nem volt arra,hazafelé lepencei,vizes út,tele falevéllel,nem lessz felejthetetlen a mai motorozás
itt dolgozom, minden csütörtök péntek szombat éjszaka...gyertek zülleni
Bár egy whisky-coke kombo is koktél...merthogy van a nagy család ami KEVERT ITALOK néven fut, és ezalatt a kategóriák, természetesen mindegyik külön definicioval, cocktailok, long drinkek, pousse cafék, layerek stb..
na óra vége..következő előadás jövő7en
Dirty Martini..na az ital férfiaknak. Gin, olivalé, citromlé, csöpp száraz vermoth...na az odaver aaz érzésnek
A Deáktól mentünk a Nyugati felé! hmm? Nem hallottad 4 szemtelen KTM már elég hangos:-))
Koph tudja a számom, csak már sose hív, mert tudja hogy ugysem érek odas soha sehova, de egyszer úgyis betoppanok
De írunk a forumra v. dobj valami elérhetőséget "kiscsillag":-))))
Ha a Kawával nincs bajod, akkor gondold meg a váltást!
Guruljunk össze azt nézd meg az enyém!
De nekem idáig necces!
bocs hogy ideugatok