Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
én még nem

honnan töltöd?
Thisn is supermoto cimű filmről hallott már valaki?
most töltöttem le.
átadom
ok. üdvözlöm Zolit.
én nem vagyok pesten de ma hivtak rokonok hogy jönnek le holnap és akkor velük lehozatom. felhivom reggel ezt a számot.
van. 20/934-6659
Nincs, de minta alapján egy nap alatt megcsináltatom, ha kell
hengerfejpakolást akartam kérdezni hogy szerinted van e olyan hely pesten ahol aztmondom hogy kell és ottvan
LaciCRM! Kerestél? Mi újság?
elköszönök............jó éjszakát, óvatos vezetést, stb, h1n1,
ja nekünk egy 250 /1es mz van ugyanigy szétszedve meg még van egy boltbajáró simson meg egy romett ami soha nem működött
Nekem is van egy MZ-m - 10 éve darabokban (de a biztosítást fizetem rá )...
nekem az a luxus hogy a KTM mellett tartok egy rigát
én nem próbáltam mégis sikerült, pedig nem vagyok egy kanyarmester, főleg ezeken a szar utakon ami itt nálunk van az ország legcsövesebb végén , néha mégis éreztem meg hallottam hogy karcol.
Nnna, ezt már tőled dicséretnek lehet venni
körbetelefonáltam minden bontót......nem volt......
Exem is mindig azzal jött hogy ha eladom az SC-t vegyek egy choppert

Mondjuk ha volna egy csomó motorom, x-ediknek lehet, hogy vennék (építenék) is egyet, na de így?!?
én meg kipróbáltam, hogyan karcolja a lábtartó az aszfaltot, de tényleg bejön, a hangja meg, csattog, hörög, dörög
ja hogy igy anyi
akkor offoljunk egy kicsit

én most hogy nem volt jó a KTm sokat jártam apám chopperjával ( 750es shadow) de nekem attól hogy " nemkéne ilyen " nagyon tetszik, munkába jártam vele, szerettem a gépet. Kényelmes, állat hagja van, jól is megy, ( nameg volt olyan csaj akinek az jött be )
még egy kuplungkosarat és léptetővillát alkudtam bele az árba, sajnos csak ezen az egy helyen találtam
Ja...
Mesterszállásról Zé jóvoltából - nem új váltó........
fúú az nem jó.

( tudom csak én vagyok itt ilyen tróger de: )

mondjuk egy használt váltót nem lehetne beletenni?

én egyszer 10 ezerért vettem egy komplett kevés kilométeres blokkot a CRM be , csak elszakadt a lánc és a bal blokkház össze volt törve...