Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400k

aznemsemmi
ok! addig átgondolom a dolgot. viszont valami "csoda" folytán, elveszett a telefonszámod. megcsörgetnél valamikor a napokban, vagy elküldenéd e-mailben?
Szeva Luki!

13án meek ki Imolába. Nem hiányzik az smr-ről valamid... hátha beleakadok jóáron italiba
Szeva jocó!
Én lehet kinézek du. bár most nagy vassal leszek aztán nézem a feneketeket.. hehe .
Szép Estét SuperMoto!

Ha holnap valaki ráér és van kedve motorozni egyet akkor jöjjön Visontára. Délutántól ott leszünk.
Hello! Már irtam, lehet nem olvastad. Lóerőre nem mértük be, mert nincs időm elvinni, de harmadikban (kuplung nélkül) gázra egykerék, a vége 150 km/h. Az egyes hamar leforog a rövid áttétel miatt, de alul/középen kibtt nyomatékos. Ára: kb 400 ezer....ezt hivják hobbinak...
Szeva! Nem tudom, h kérdezték -e már és lemaradtam a válaszról , de most megteszem!
Mennyit dobott a DRZ-n az átalakítás?
LE?
Érzet? Stb.
És kb. mennyiből van meg egy ilyen?
Köszönöm
holnap felhivlak, azügyben ami téma volt, de közbejött annyi, hogy egy ilyet (off) betoltam a garázsba a többi mellé
vasárnap jön valaki Kakucsra?
giraffe64! Megvan még az az új KTM 220-as hátsó féktárcsád?
Postai utánvét, vagy futár megoldható?
nem én Győrménfőcsanakon de nem igen jóóó .....egy motorozás és esés azt lejön de ha érdekel tudok más helyet is ahol fasza fóóóliával dolgoznak
hát ez gyenge mentés volt, ugyanis a tudatlanságodat figuráztam ki, ha nem vetted volna észre!
Majdnem az egész supermoto...érdeklődés hiányában... de a superquad kategória így is eltűnt. A shorttarck még van, meg mx is, és 1-2 tereprallys is van...
haha, nem hallottál róla de mégiscsak tudod hogy mirő van szó
haha...
mér mi szűnt meg? most komolyan.
szerintem vannak quad versenyek még mindig, ahol indulhatnál. rosszul gondolom?
a helyesírásom meg olyan amijen, ezen már nehezen tudnék változtatni és nagyon nemis akarok.
És tudja és tudja és tudja...
majd drótkefével kiegyengetem
Összekarcolni nem tudja magát a dugó. Tehát valami van/volt az olajban, ami ezt tette. Ez nem a dugattyú hibája, már ne is haragudj...
Ha majd megy a helyesírás, akkor tájékoztatlak majd téged is, hogy mi szűnt meg. Jó?
én még sem qvad-ról sem qvad versenyről nem hallottam. biztos ez egy új kategória én meg nem figyelem a változásokat. QUAD annál inkább szokott lenni!
Örülök ha valakinek bevált a Wössner. Nekem nem.
mijen qvad szünt meg?
vannak qvad versenyek!
Azért elgondolkodhatnál rajta, hogy mi karcolta össze a dugattyút...