Jah én voltam...illetve az alteregóm
amúgy nem,én nem pesti vagyok,nem is jártam arra mostanában...
de egykerekezni azt nagyon szépen tudok csak még sose próbáltam(legalább is KTM-el nem...)
De azért köszi a megtisztelő bizalmat
Furcsa az 1000RR után ugy beszéltek rá a KTM re kicsit másabb mint a sportmotorozás de kanyarba úgy bele lehet tenni hogy az ember összeszarja magát tegnap egy gixert aláztam meg vele Pest környékén
az offroadon nekem is sikerült összehoznom egy perecet.
Volt egy-két meglepetés napközben amiről nem volt szó, és a dirt szakasz minősége enyhe kifejezéssel élve is sz*r volt.
De biztos nem egyszerű megszervezni egy ilyen napot, valószínű én még ilyet sem tudtam volna...
Viszont jó volt találkozni a barátokkal ismerősökkel, és azért jót is motoroztunk.
Igen ,az a szájbatekert vihar , kivárhatta volna míg kiracingolja mindenki magát. Am faszsza vót, bár én az offród részen ma is lájtossan pofára estem 2x
hali a szervezés profi , kaja szuper , nagyon tetszett az egész , csak a vihar nem tetszett, az utolsó futam közben velünk beszélgettél a lelátó ellőt, köszi a drz infókat .
amúgy nem,én nem pesti vagyok,nem is jártam arra mostanában...
de egykerekezni azt nagyon szépen tudok csak még sose próbáltam(legalább is KTM-el nem...)
De azért köszi a megtisztelő bizalmat
Te kerekeztél el a Teréz körúton a Nyugati irányába ma fél 8 körül?
Akárki is volt, nagyon szépen kivette kerékre a KTM-et!
Ha valakit érdekel, ma egész délután SUPERMOTO VB futamok az EXTREME sporton!Igaz,régebbi futamok de ez is odabaszós!
Egész nap 6000 forint, a délután 13-18-ig 4000 forint.
Naaa, milyen KTM?
Milyen jó idő van! Aki teheti lépjen motorozni vagy jöjjön hozzám fagyizni (beszélgetni).
Tetszik a koptatód.
Ha kellene nekem ugyanilyen csizmára meg lehetne oldani?
üdv.Dávid.
Volt egy-két meglepetés napközben amiről nem volt szó, és a dirt szakasz minősége enyhe kifejezéssel élve is sz*r volt.
De biztos nem egyszerű megszervezni egy ilyen napot, valószínű én még ilyet sem tudtam volna...
Viszont jó volt találkozni a barátokkal ismerősökkel, és azért jót is motoroztunk.
Mindenki jöjjön ,akinek van kedve szerepelni!
700 Ft fejenként és még DVD-t is kap az illető!