Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem láttalak még bőrruciban így csak a motorról gondoltam, hogy TE vagy az.
Jah én voltam...illetve az alteregóm
amúgy nem,én nem pesti vagyok,nem is jártam arra mostanában...
de egykerekezni azt nagyon szépen tudok csak még sose próbáltam(legalább is KTM-el nem...)
De azért köszi a megtisztelő bizalmat
Dádis!

Te kerekeztél el a Teréz körúton a Nyugati irányába ma fél 8 körül?

Akárki is volt, nagyon szépen kivette kerékre a KTM-et!
szolok neki szerintem érdekli
basszus, egész délután supermoto megy, és Gyöngyösön a tegnapi vihar óta nincs EX...
Ezt sajnos nem tudom!
valahol neten lehet nézni?
Hello SMS-ek!
Ha valakit érdekel, ma egész délután SUPERMOTO VB futamok az EXTREME sporton!Igaz,régebbi futamok de ez is odabaszós!
Pfff... engem nem érdekel mire képes, de van benne erő bőven, az tény.
Ez így van és szedi a lábát is a kicsike KTM 690 smc ,tiéd mire képes?
Kanyarba jobbak a supermotok.
Furcsa az 1000RR után ugy beszéltek rá a KTM re kicsit másabb mint a sportmotorozás de kanyarba úgy bele lehet tenni hogy az ember összeszarja magát tegnap egy gixert aláztam meg vele Pest környékén
Szia!

Egész nap 6000 forint, a délután 13-18-ig 4000 forint.

Naaa, milyen KTM?
Szia kisasszony megtudod nekem mondani hogy mennyibe kerül Kakucs mert e hónapban el szeretnék menni egyet gurulni vettem egy KTM-et
Szép napot Supermoto!

Milyen jó idő van! Aki teheti lépjen motorozni vagy jöjjön hozzám fagyizni (beszélgetni).
Igazán nincs mit, am sztem mindkettő jól bírja, amit bírnia kell
ok koszi! ugy hallotam h az x jobban birja de nincs is annyi erejje offroad ra van kitalalva !
Ugyanaz a kettő, csak az x-jelün van világitás, és van valami különbség a váltóáttételezésben, de Csmp299 jobban vágja, mert neki volt már néhány CRf.
tudna valaki segiteni? a crf 450 x kenyesebbe mind az r?
Hali.
Tetszik a koptatód.
Ha kellene nekem ugyanilyen csizmára meg lehetne oldani?
üdv.Dávid.
hali! kerek 100.000 huf-ra gondoltam és adok mellé egy fehér sm sárvédőt ajándékba! üdv
az offroadon nekem is sikerült összehoznom egy perecet.

Volt egy-két meglepetés napközben amiről nem volt szó, és a dirt szakasz minősége enyhe kifejezéssel élve is sz*r volt.
De biztos nem egyszerű megszervezni egy ilyen napot, valószínű én még ilyet sem tudtam volna...
Viszont jó volt találkozni a barátokkal ismerősökkel, és azért jót is motoroztunk.
Jövőhéten vasárnap Kakucson 3 profi veszi a ridereket!
Mindenki jöjjön ,akinek van kedve szerepelni!
700 Ft fejenként és még DVD-t is kap az illető!
Igen ,az a szájbatekert vihar , kivárhatta volna míg kiracingolja mindenki magát. Am faszsza vót, bár én az offród részen ma is lájtossan pofára estem 2x
hali a szervezés profi , kaja szuper , nagyon tetszett az egész , csak a vihar nem tetszett, az utolsó futam közben velünk beszélgettél a lelátó ellőt, köszi a drz infókat .