köszi megvagyok. ha tudok megyek pályázni hétvégenként. igen, szombaton kakucsra megyek.
KTM megy mint állat, nem kell könyörögni neki!
egyszer lemegyek kecsóra is, majd ha legközelebb kint leszel, aztán dimbulunk egy jót!
most mennem kell! remélem gyakrabban benézel a fórumra!
Helló, köszi jól vagyok, olyan 80%osan
már visszakaptam rég, csak döcögősen halad a dolog....
az a baj, megmondom őszintén, hogy idén nem nagyon lesz sanszom motorozni, kicsit letiltott az edőm, elviekben most szombaton fogok itt kecsón,ha készlesz...kipróbálgatom. gondolom te kakucson leszel, de ha mégsem ugorj át kecsóra, lesz egy kis főzés is
sziasztok!
Sanya!
mégegyszer köszi , hogy elhoztad őket,kár hogy nem volt több időm, még dumáltam volna, csak a többiek meg rám vártak
remélem fasza lesz a gumi, vasárnap meg akkor lehet hogy összefutunk, megpróbálok elmenni a versenyre!
Sziasztok!
Ismét a véleményeteket szeretném kikérni,ezúttal EBC fékbetétekkel kapcsolatban.Ha esetleg használ(t) valaki ilyet az leírná,hogy milyen jó/rossz tapasztalata van vele?Nálam eddig ez áll nyerőre...Vagy hasonló árban(7~8ezer forint) tudtok valami überfasza betétet ajánlani?Elsősorban utcai használatra...
Előre mindenképpen Sinter betétet veszek,kérdés hogy hátra érdemes e szintén szintert venni,vagy elég a sima is(használom a hátsó féket,de nem túl sokat...)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Szerintem a jelenlegi időjárási viszonyok között a motoroscuccba sokkal jobban belerohad az ember a napon mint az egy szál pólóba a légkondis épületben...
Nem halt ki senki csak motoroznak ilyen jó időben! Én legalább is azt teszem...Holnap is irány kakucs amúgy meg minden nap gurulás van este reggel amikor csak lehet
PEACE.....jobb mit a PC előtt rohadni srácok!
Kipufogót bütykölök, 2:2-be rendszer lesz, a régi 2:1-be helyett, véleményeket kérnék!
a videó jó lett? vagy nem vettem fel semmit!?
Miután írtam ide a fórumba,utána derült ki(örök hála Petyának!) hogy az nem fog elférni az én motoromon a küllők miatt...
Azért köszönöm szépen!
helló
KTM megy mint állat, nem kell könyörögni neki!
egyszer lemegyek kecsóra is, majd ha legközelebb kint leszel, aztán dimbulunk egy jót!
most mennem kell! remélem gyakrabban benézel a fórumra!
már visszakaptam rég, csak döcögősen halad a dolog....
az a baj, megmondom őszintén, hogy idén nem nagyon lesz sanszom motorozni, kicsit letiltott az edőm, elviekben most szombaton fogok itt kecsón,ha készlesz...kipróbálgatom. gondolom te kakucson leszel, de ha mégsem ugorj át kecsóra, lesz egy kis főzés is
veled mizu?megy a ktm?
mi van veled? jól vagy?
visszakaptad már az smr-t? mikor motorozunk egy jót?
Sanya!
mégegyszer köszi , hogy elhoztad őket,kár hogy nem volt több időm, még dumáltam volna, csak a többiek meg rám vártak
remélem fasza lesz a gumi, vasárnap meg akkor lehet hogy összefutunk, megpróbálok elmenni a versenyre!
Többiekkel miujság, rég voltam már erre
Én húzom a gázt inkább
Ismét a véleményeteket szeretném kikérni,ezúttal EBC fékbetétekkel kapcsolatban.Ha esetleg használ(t) valaki ilyet az leírná,hogy milyen jó/rossz tapasztalata van vele?Nálam eddig ez áll nyerőre...Vagy hasonló árban(7~8ezer forint) tudtok valami überfasza betétet ajánlani?Elsősorban utcai használatra...
Előre mindenképpen Sinter betétet veszek,kérdés hogy hátra érdemes e szintén szintert venni,vagy elég a sima is(használom a hátsó féket,de nem túl sokat...)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
PEACE.....jobb mit a PC előtt rohadni srácok!