Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval senki...Akkor nyomom Én léptem .....
Tartom és emelem még egy Gyurcsánnyal Fasszom, csak ne lennék ennyire karitatív csávó..
Valaki városi bandázás?
Úúú de yooo kép lett ...gratula..THX
VAn még?
Na yoo VB-n azé nem de ha eccer lesz egy SMR ha megvadulok ..
Üdv kéne egy kis segitség van nekem egy 2003as xt 600asom és supermotyot akarok csinálni belöle és ehhhez kellene nekem elsö és hátsó supermoto ráf mert az agyakat meg akarnám tartani a gyárit ha valaki tud segiteni az szoljon!

köszi tom
Jól nyomja ez a koph gyerek! Ha így folytatja a gyakorlást jövőre már indulhat az SM VB-n.
Ja értem...enduroért cserébe vacsi...nem is rossz üzlet
Mindennek megvan az oka, de lépek is, mert megjött Vogue.
Aha...de hogy is volt akkor ez a vacsorafőzés...?
Sok olyan van... volt egy idő míg én is hittem, de azért most már átlátok a szitán. Hihi, ezért jó srácokkal bandázni.
Akkor a terv meg is van már csak egy olyan hülye csaj kéne aki beveszi ezt a dumát...
A lényeg, hogy sokat legyen egyedül nálad, akkor úgyis unatkozik aztán kitakarít magától.

És még sajnálni is fog, hogy nincs időd "semmire".
Mondjuk ebben van valami...ex is kitakarította a szombámat mikor unatkozott itthon egyedül...kéne megint valami csaj, kurva nagy már a kosz
De megjegyezném itt, hogy azért nem kell elvenni senkit, hogy legyen otthon kaja és tisztaság.
Az is valami.
Ha valaha megnősülök, az csak ezért lesz: legyen otthon kaja és ne nekem kelljen takarítani
Kész a vacsi, de már megelőztek Téged. Mindjárt itt van Vogue és felfal ja az egészet.
Helóka Mindenki....

Csak ne szenvednék oly kurvára.... . . .

Talán olyan 7 körül a kaja és én is kész leszünk.
Bandland színpad:

Július 16., csütörtök 20:30

- Depresszió

link
Akkor lassan készülődöm:-))
Mikor menjek?
Aha, a leves már megvan, most csinálom a husit meg a köretet hozzá, utána gyors összedobom a desszertet és lehet is vacsizni.
G.Gábor!

Hegyaljára az éven is jönnek a SPANOK ! ! ! ! !