Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát bizony nem egy játék a paintball játék
Lehet vele fájdalmat okozni meg rosszabbat is.Tudáson sok múlik
persze tudom, hogy így van. én sem szeretnék nagyon vitatkozni, csak amikor paintball-ozol, nincs benne az életedet veszélyeztető tényező, ezért viszonylag nyugodt vagy. van olyan barátom, aki 1993ban Mogadishu-ban teljesített szolgálatot. ő mondta, hogy élesben minden más....NAGYON MÁS!
de a Katana erősebb ! Ezt elismerem!
Befejeztem a paintball témát!
De van itthon egy P 9 RC-m is az már biztos jó lenne:-)
Hidd el, h nem kell célzott lövést leadnom!
6 éve paintballozom ebből 1.5 verseny!
Csukott szemmel kilövöm a szemed mire hozzám érsz!
13 lövésből egy biztos eltalál!
Ráadásul a maszatolás dologról csak annyit, h az egyik versenyen (szabálytalanul erős fegyverrel) 12 méterről úgy találtak el egy srácot, h a maszkon keresztül kifolyt a szeme!
Nem vetíteni akarok nézz egy pár versenypaintballos felvételt!
Egy(heti két edzés) edzésen kb 1000-2000 lőszert lövünk el!
Szerinted mennyire tanul meg az ember célozni?
azért ember legyen a talpán, aki ilyen helyzetben még nem menekül. persze, akár a szemed is elvesztheted, de szerintem az emberek 99%-a ilyen éles helyzetben már inkább fut, mint lő.
a filmben Conoor megülte azt még kormány sincs rajta (Pro taper Szkájnet limited edisőn)
na kimegyek, lemosom a teljesen tiszta motoromat és csizmámat!
azért egyet arcon kapni 2 méterről kösz szépen !
de akkor is:
én még azt is megnézném, ha egy katana-val rohanok feléd, mit csinálsz a festékgolyóiddal. ööszemaszatolod az arcom? mert az biztos, hogy a ténytől, hogy pillanatokon belül fel leszel darabolva, nem fogsz tudni leadni célzott lövést!
A tevékenység erőteljes látszatát igyekszem kelteni de jobbára tervszerű munkahelyi internetezésbe szokott fordulni a dolog

A román kommandós-os sztori amúgy még az előző életemben történt ha erre volnál kíváncsi
OFF

Amúgy nagyjából tudom milyen érzés paintball-ból levenni mellel párat, 2-3 éven keresztül én is elég sokat játszottam...bár mi inkább az erdőben kúszós-mászós meg romos laktanyában kommandózós verziót preferáltuk...aztán voltak a társaságból akik versenyszerűen is elkezdték nyomni, a Betyárok név talán ismerős lehet neked is...

ON
gd amúgy te mivel "keresed" kenyered
Jobb napjaimon azért 1 s alatt szoktam az első lövést leadni, tokból.
Talán nem véletlenül neveztek el a román kommandósok Wyatt Earp-nek
Ha már párbajozunk
ez a cucc másodpercenként 13-18 lövést ad le egy légpuska erejénél erősebben , ha feltekered rajta a légnyomást!
Nem vagyok golyóálló , de mire előveszi a pisztolyt bárki , addigra ......
Tudom a 9mm-es erősebb
Csak egy megjegyzés volt:-))
De nekem is van egy pisztolyom ám!
megtaláltam a tökéletes fegyvert a fegyvertáramban, ami nem OFFolja a topicot: MOTO TERMINATOR
Hüle

Az a cucc kicsit kevés lesz
Megoldom:-)
Oszt a 9 mm-est hogy bírjátok?
én 10-et!
Bár nagy a kockázat , mert még nem is tudom miről van szó!
Szóval Vakon emelek!
én 6 ot. Bnomnek kene egy tanulomotor
Mikor mehetek érte?
Danika...