Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem is lesz?
Na jól van LUKI!Láttam én már éjjeli őrt nappal megh-ni!
KITARTÁS!
70.000,-ért adtam el az újat, de nincs több...
Na szeva mindenki,elteszem magam holnapra mert már -ok!Csaó!
nem voltunk sokan. a slick mindig ragad....
Sokan voltatok mocival?Ragadt a slick mint állat ?
sűrítve: piszok meleg, és jó gyors körök
Na mesélj mi volt ma?
jelen
Visontásokkal mi ujság?Jót motóztatok ma?
hali.
Beringer 4 dugós nyereg nálad mennyiért szoktak menni? Az adapter nélküli fajta
Jó volt ma a verseny.szakadó esőben meg eső nélkül a végén
Fekete, nem az kell? De van kék, meg sárga is...holnap megnézem, lefényképezem és megírom...
és mennyibe fáj?mien szinü?
De nekem van mindkettő...
Szeva Miki!
Tulajdonképpen ebből az emlőből én 5db-ot készítettem amire az ismerősök azonnal le is csaptak.Ezeket mindd nevetséges áron adtam oda ill számítottuk be pld:olajcserébe.Itt van például ez a gyári emelő 15papírért:se magasságállítás se görgők!Ebből az árból én szinte csak a kerekedelmi tételeket tudom kihozni/görgők+zárt.sz+kötőelemek...stb és még akkor hegesztés+festés+ráfordított idő? Aki próbált már ehhez hasonló dolgot megfelelő minőségben elkészíteni az tudja,hogy ez nem egy lego amit 10 perc alatt összepattingatunk! Ezek után kinek kellene ettől drágább emelő,hiszen a 10e forintos emelő is ugyanezt a célt szolgálja!Ez sajnos tipikusan a kinai termékek gyártására vezethető vissza:primitívebb termék olcsóbban de nagytételben,mert igy érdemes hozzákezdeni!Őszintén szólva én lennék a legboldogabb ember ha csak azokkal a dolgokkal kellene foglalkoznom amik az agyamból kipattanak és a motorosokat szolgálják, és ezzel még pénzt is kereshetnék.Sajnos a jelenlegi munkahelyi viszonyok és pénztelenség ezt nem teszi lehetővé,hogy az ember néha szabadjára engedje a fantáziáját és alkosson valami frankót , pedig az ember annak örül a legjobban amikor igen is, elismerik a mukáját!
Elnézést a monológért!
üdv!nincs valakinek fekete vagy sárga elsö supermoto sárvédője?jah meg rajtsámtáblája?
OFF - SRY - OFF - SRY - OFF - SRY - OFF - SRY - OFF - SRY - OFF

Üdv mindenkinek!
Aki kihagyta a BALATON BIKE FEST-et, annak íme néhány kép! NAGYON KIRÁLY volt!
helló,

az ilyen motortartók mennyibe kerülnek?
Hello emberkék!
Kezdek észhez térni végre!
Örülök neki,hogy tetszenek a cuccok.
"Baloo a motoblog.it oldalán.
Bocs ha már volt ez a video."

Ott vannak a profiljánál a videói.
sziasztok

nem volt vki véletlenül tegnap a PANNONIA RINGEN smezni innen a fórumtagok közül? mert volt egy nagyon ismerős motor meg ruha....
jelentkezzen aki tegnap ott volt
csak érdekelne
köszi

Még mérünk egy lázat, pakolászunk, aztán go Visonta.
És, mit akarsz ezzel mondani?
Ide is regisztrálva van....
http://sportmotor.hu/tagok/925...