Azon vagyunk, voltunk dokinál, nem kapott mást, mint algopirynt. Vettem neki még hársfa teát, úgyhogy talán jobban lesz holnapra.
Nem szeretnénk kihagyni Visontát, de valami fos vírust szedhetett össze, mert már én is kezdek lázas lenni.
Szió!
Hmmmm bikefest de jóóóó, én is mennék, de délutánra már esőt "jósolnak".Ha nem fog esni, megyek egy tó kört , kis állóképesség gyanánt.
Ha esetleg a 7-es főúton haladnál és Gárdonyban meglátsz egy ilyen gagyi motorosboltot, kérek egy hümihümit köszke
Kész a gépsor. hajtókar rb, főtengelycsapács volt 100.000 pénz vagy gari... még nem tudja a Norbeeeeee... Emegyek ma gurúni egyedül, mert a koph megy kophotózni sztem leugrok füredre a bikefestre!
Hallod nem tom ismered e ezt a gyereket , most találtam róla valami fotót...elég gagyi a mocija nemtom mit keresett ott? Kiválogattam a képeidet küldjem mailre? háátttttttt..egy jó titán KOPHtatóért?! ...
Mi terveztünk valamit, de úgy néz ki Vogue dögrováron van , úgyhogy még nagyon kérdéses, szerintem mi inkább kihagyjuk ezt a hétvégét! De ha másképp alakulna, akkor
Nem szeretnénk kihagyni Visontát, de valami fos vírust szedhetett össze, mert már én is kezdek lázas lenni.