Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon vagyunk, voltunk dokinál, nem kapott mást, mint algopirynt. Vettem neki még hársfa teát, úgyhogy talán jobban lesz holnapra.
Nem szeretnénk kihagyni Visontát, de valami fos vírust szedhetett össze, mert már én is kezdek lázas lenni.

Már kezelésbe vettem reggel a kis beteget a saját módszereimmel!
Üdv
Jók a képeid és ügyes a fotós is
Az ucccsó képed
Jónapot mindenkinek zupamotyósok!
Hááát sajnos nincs itt hűtőgépem, de ha tudom, hogy erre jössz, bekészülök hideg üccsivel
Igyekezz, mert még van 1 órám a munkaidőből
OKOKOKOK! hideg üdítő lesz?
Szió!
Hmmmm bikefest de jóóóó, én is mennék, de délutánra már esőt "jósolnak".Ha nem fog esni, megyek egy tó kört , kis állóképesség gyanánt.
Ha esetleg a 7-es főúton haladnál és Gárdonyban meglátsz egy ilyen gagyi motorosboltot, kérek egy hümihümit köszke
Na asszem én ma végre motorral megyek melóba! De előtte...
Kész a gépsor. hajtókar rb, főtengelycsapács volt 100.000 pénz vagy gari... még nem tudja a Norbeeeeee... Emegyek ma gurúni egyedül, mert a koph megy kophotózni sztem leugrok füredre a bikefestre!
Hallod nem tom ismered e ezt a gyereket , most találtam róla valami fotót...elég gagyi a mocija nemtom mit keresett ott? Kiválogattam a képeidet küldjem mailre? háátttttttt..egy jó titán KOPHtatóért?! ...

Bridgestone Battlax BT 090F gumit vettem az elso kerekre. Szerintetek milyen lesz? Ismeri valaki?
hajtókaroddal mi a helyzet?
Faszom mindjá kimegyek egy körre olyan jó az idő
Faszom hogy ma is meg holnap is melózom
38,2..
Javulok, mint Talma, csak én rossz irányba..
Én a 45ös coltot tudom ajánlani jégbe hűtve még hatásosabb! pontos célzás és lemegy a láz
Hallod SMLACA...vegyél fel msn azt beszélünk!
Thx!
Király fasza , most már emléxem mesélted is...
Nekem nem tudsz gyártani?
Gondolom nem kis munka....
holnapra legyen jobban, tudom ajánlani az algopiryn haveromat egy dózisban 2X500mg csodákra képes! holnap meg gyertek lefelé visontára!
helloo Fonoooook!
Nálunk 38,4 fok a menő most..... Próbálom rávenni Vogue-t, hogy lépjen el orvoshoz, hogy estére jobban legyen egy picit.
Jobb reggelt!
Most mérem, hogy 37.5 fokos vagyok. Ezt a kib**st!
Na majd meglátjuk napközben, elmegyünk e kiizzadni.
Szép napot!
Ja, ma amúgy is dolgozom!
Szió!

Mi terveztünk valamit, de úgy néz ki Vogue dögrováron van , úgyhogy még nagyon kérdéses, szerintem mi inkább kihagyjuk ezt a hétvégét! De ha másképp alakulna, akkor