Durva, hogy mi lett itt Pesten egy "kis" esőtől. Majdnem nem tudtam hazajönni a Moszkvától. A villamosok megbénultak, a busz is 25 perc alatt tette meg a 10 perces utat.
én is ettől tartok terepen kell is és nagyjából merem is markolászni a gyárit.ezt meg elég lesz simogatni.
csak ha megijedek és belemarkolok lesz cumi
de aszongyák a jót könnyű megszokni
Szia!
Figy. az unokahúgom most érettségizett, megvan a felsőfokú angol nyelvvizsgája, plusz informatikából is jól vizsgázott. Szerinted? Megpróbálja az önéletrajzos dolgot, vagy túl fiatal
MO n tökmindegy hova mész rommászopatnak, én nem iratkoztam be se a BME re se a BMF re sehova.
Van egy érettségim, a jövedelmem pedig jóval az átlag felett van - viszont dolgozom szorgalmasan és nem szórom ész nélkül a pénzt mert szeretnék saját lakást.
elindulni nehéz, ha van tapasztalaltod vmilyen téren és jó vagy benne akkor nyert ügyed van egy cégnél. --- ez volt a válság előtt
most h válság van, nem nagyon mész sehogyse semmire.
akinem van munkája örűljön és tartsa meg, akinek nincs annak marad a külföld vagy a ratyimunka ... tesco auchan meki
szeva,
Jó lenne, bár nem írtad mikor... most hétvégén a fiam 16dik nagynapja van meg kő ünnepelni. rendeltem neki egy fél négyzetméteres marcipán zászlót mencsesztereset... merthogy él hal a MUért.
Csak nem kéne kárba hagyni a marcipánt... nem?
Ja hogy így értetted
Van benne igazság.De ha egyszer jó akkor miért ne.Kell mind a kettő kerék mert szeretnék normálisan majd egyszer pályán tekeregni és ahoz kell ugye a normális motor meg a többi része
Én most mondjuk a külföldet választottam és joval feletted keresek
csak ha megijedek és belemarkolok lesz cumi
de aszongyák a jót könnyű megszokni
Most nem a tmobilos telefonos ügyfelszolgálatosra kell gondolni!
Komoly nyelvtudás szükségeltetik! Próbálja meg mindenképp. Csajok nagyon szeretik nálunk ezt.
Viszont 3 muszak.
Az alapbér 1100-1200 ft óránként
+ délután + éjszakás + ünnepnapi pótlék. 20% + 40% +100% os órabérnövekedést jelent
+ havi 10 rugó étkezési csekk + 5000 egészségpénztár.
Ez a beosztástól függően havi 150 -190 000 ft nettó bért jelent havonta!
én már ennél sokkal magasabb pozisönben vagyok. szal sztem el tudom intézni h bejusson, ha jó angolból
BME-n belül?
Figy. az unokahúgom most érettségizett, megvan a felsőfokú angol nyelvvizsgája, plusz informatikából is jól vizsgázott. Szerinted? Megpróbálja az önéletrajzos dolgot, vagy túl fiatal
Van egy érettségim, a jövedelmem pedig jóval az átlag felett van - viszont dolgozom szorgalmasan és nem szórom ész nélkül a pénzt mert szeretnék saját lakást.
elindulni nehéz, ha van tapasztalaltod vmilyen téren és jó vagy benne akkor nyert ügyed van egy cégnél. --- ez volt a válság előtt
most h válság van, nem nagyon mész sehogyse semmire.
akinem van munkája örűljön és tartsa meg, akinek nincs annak marad a külföld vagy a ratyimunka ... tesco auchan meki
esetleg ha jól tudsz angolul vagy penge vagy informatikából akkor doclerholding.com - gyere hozzánk
kevés lett a pont
Excel Goldspeed
Jó lenne, bár nem írtad mikor... most hétvégén a fiam 16dik nagynapja van meg kő ünnepelni. rendeltem neki egy fél négyzetméteres marcipán zászlót mencsesztereset... merthogy él hal a MUért.
Csak nem kéne kárba hagyni a marcipánt... nem?
Van benne igazság.De ha egyszer jó akkor miért ne.Kell mind a kettő kerék mert szeretnék normálisan majd egyszer pályán tekeregni és ahoz kell ugye a normális motor meg a többi része
Nem tudod mennyi?