Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cimbora, ma felraktam a 46ost hátra!
wehehe...érthető....
Durva, hogy mi lett itt Pesten egy "kis" esőtől. Majdnem nem tudtam hazajönni a Moszkvától. A villamosok megbénultak, a busz is 25 perc alatt tette meg a 10 perces utat.
az összes nagyarcúú beveheti / akinek nem inge.... /
Szia! Nah,milyen Londonban?
Van még hely a júliusi Supermonkey-n?
estét mindenkinek
Nállatok mit kell tudni informitákán belül?
Én most mondjuk a külföldet választottam és joval feletted keresek
én is ettől tartok terepen kell is és nagyjából merem is markolászni a gyárit.ezt meg elég lesz simogatni.
csak ha megijedek és belemarkolok lesz cumi
de aszongyák a jót könnyű megszokni
8 dugóval csak le ne homlokold az aszfaltot
ha betöltötte a 18 at sztem mindenképp. Ajánlom figyelmébe az ügyfélszolgálati munkatárs pozciót.

Most nem a tmobilos telefonos ügyfelszolgálatosra kell gondolni!

Komoly nyelvtudás szükségeltetik! Próbálja meg mindenképp. Csajok nagyon szeretik nálunk ezt.

Viszont 3 muszak.

Az alapbér 1100-1200 ft óránként

+ délután + éjszakás + ünnepnapi pótlék. 20% + 40% +100% os órabérnövekedést jelent

+ havi 10 rugó étkezési csekk + 5000 egészségpénztár.

Ez a beosztástól függően havi 150 -190 000 ft nettó bért jelent havonta!

én már ennél sokkal magasabb pozisönben vagyok. szal sztem el tudom intézni h bejusson, ha jó angolból
és jelen állás szerint mi lesz?
BME-n belül?
Szia!
Figy. az unokahúgom most érettségizett, megvan a felsőfokú angol nyelvvizsgája, plusz informatikából is jól vizsgázott. Szerinted? Megpróbálja az önéletrajzos dolgot, vagy túl fiatal
OPTIMISTA EMBÖR!
na mentem motorzani meg bnőzni, végre jóidő van , csátok
MO n tökmindegy hova mész rommászopatnak, én nem iratkoztam be se a BME re se a BMF re sehova.

Van egy érettségim, a jövedelmem pedig jóval az átlag felett van - viszont dolgozom szorgalmasan és nem szórom ész nélkül a pénzt mert szeretnék saját lakást.

elindulni nehéz, ha van tapasztalaltod vmilyen téren és jó vagy benne akkor nyert ügyed van egy cégnél. --- ez volt a válság előtt

most h válság van, nem nagyon mész sehogyse semmire.

akinem van munkája örűljön és tartsa meg, akinek nincs annak marad a külföld vagy a ratyimunka ... tesco auchan meki

esetleg ha jól tudsz angolul vagy penge vagy informatikából akkor doclerholding.com - gyere hozzánk
Mi is így gondoltuk. Szombaton dolgozok estig, utána meg még egy kis főzöcskét terveztünk, úgyhogy mi se akarunk reggeltől ott lenni.
erre akartam menni
én meg most szoptam be és fel se fognak venni BME-re
kevés lett a pont
Megjött az első felnim,jeeeeeeeeeeeeeeeeee
Excel Goldspeed
szeva,
Jó lenne, bár nem írtad mikor... most hétvégén a fiam 16dik nagynapja van meg kő ünnepelni. rendeltem neki egy fél négyzetméteres marcipán zászlót mencsesztereset... merthogy él hal a MUért.
Csak nem kéne kárba hagyni a marcipánt... nem?
Sjnos pontosan nem emlékszem de hülyeséget meg nem akarok írni .Írj neki emailt.Itt a fórumon megtalálod.
Ja hogy így értetted
Van benne igazság.De ha egyszer jó akkor miért ne.Kell mind a kettő kerék mert szeretnék normálisan majd egyszer pályán tekeregni és ahoz kell ugye a normális motor meg a többi része
Az nem baj meglehet okosítani:-)
Nem tudod mennyi?
Úgy értettem,hogy azt Te úgyis többet használod,mint az elsőt.az első már-már felesleges