Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cíííp!
Tegnap végre megérkezett
Áhoj Mindenkinek!

Ma végre van egy kis időm netezni! Vissza olvastam amennyit csak bírtam de rohadt sokat írtatok! Bár kevés SM téma volt!

Luki!

Végignéztem a GOGO3-as képeket meg olvastam az írásokat és nagyon irigyeltelek benneteket! Szuper jó kis hétvége lehetett!
Ma végre én is gurultam egyet a városba és kapcsolgattam az autó riasztókat! Nagy élmény volt újra motoron ülni mert kb. 1 hónapja nem mentem!
Láttam hogy volt valami kórházas élményed. Mi volt pontosan a gond?
LacikaCRM-et is ki kikönnyítették pár gramm kővel!
OFF
Egy szállodában takaritok
mondanám hogy jo melo,... de nem az.
Majd alakul bizom benne, mert ez tényleg a legalja melo, mégis marad meg a fizubol. Mi lesz ha véletlen találok normális állást
Londontol amugy nem kell hanyatt esni, olyan mint pest, csak nagyobb és szemetesebb meg van minden...feka, indiai, arab, paki, lengyel, magyar, csak angolok nincsennek.
Nagy nevezetességeket is láttam már...a buszrol.. Mert annyi idönk nem volt hogy leszálljunk megnézni. Itt is az van ha napközbe át akarsz kerülni a város másik felébe akkor az egy élet, meg ezer sz*pás, mint pesten, csak azt szorozd meg 20x
Na lépek megint, mert 3ra megyek melozni.. össze vissza rakosgatnak... Na majd re, császtok
ON
Dunlop nekem bevált esőben is.
Köszi
és mit dolgozol?
harmint hét 18 - harminc9 23

mielőtt hí dobjon egy sms t , h a melóval kapcs érdeklődik, mert ismeretlen számot neigen szoktam felvenni
az nem az én bérem az nem public

ja tudom hogy megy kint UK ban.még jó hogy jobb pénz mint itthon, viszont az élet bnőm szerint ha nem mész szórakozni olcsóbb mint itthon.

ő tavaly kint dolgozozz egész nyáron óóóper ként .

de vegyük számítsba h a gazdasági válság idején, kishazánkban az átlagkereset 2x rese legroszabb esetben is... a lent említett.

Hát attól függ h mit csin infoból. Én nem vagyok se programozó se fejlesztő. Azok 2x annyit is megkeresnek nálunk mint én.

Én az Online payment csoportjainak a vezetője vagyok, egyenlőre középvezető. Én felelek h a vásárlásokkal es az ügyfélkezeléssel minden rendben legyen. Plusz tesztelni az oldldalt monitorozni mindent. DE én nem programozok.
Nagyon köszi a tájékoztatást
Az unokahúgomnak megadtam az msn címed, telefonszámodat sajnos nem tudom, de ha megadod akkor felhívna. Nagyon beindult a kiscsaj és tényleg jó angolos. Az a 3 műszak meg nem érdekli, ha jó a társaság és nem utolsó sorban a pénz.
Tényleg nagyon köszi
cső

nekem conti sport attackom van.....
ugy tudom hogy így vannak: race....sport....road

a race bírja ki a legkevesebbet utcán,a road a legtöbbet,a sport az ilyen köztes,ugyanakkor megállja helyét a pályán is!
én tuti ha lekopik,ugyaniylet veszek rá,mert nem csalódtam benne! jól tapad ha bemelegszik,esőben viszon semmit szinte
de hát melyik hasonló gumi fog esőben? az esőgumi én nem próbáltam a roadto,de ezt tutira ajánlanám.. (és nem is foogm kipróbálni)
ennyi
szia
Conti Roadattack? szar? elmegy? nem rossz? jó? nagyon jó?
Köszi
Akkor kitartást kívánok, és majd idővel lazább lesz minden. Hajrá!
Ennyi problémás ember egy fórumon
Sado Mazo
Suck Me!
Mi az az SM?...Nem is olvastam még róla az utólsó jó néhány oldalon keresztül Bocs az OFF ért
Talán Sport Motor...vagy ...Sprint Madness..mi lehet még? Sweet Money ?
Szóljatok majd ha SM is lesz itt téma...
Fuu.. hát csak röviden és tömören most, mert megint nincs idöm
Dolgozok,dolgozok,dolgozok
Minimál bérért gülüzök, de itt még ebböl is lehet venni egy honap után egy kocsit vagy akármit... szal itt kicsit másabb a dolog, egyenlöre még vannak fennforgások, ugye még csak 2 hete vagyunk itt, nem illeszkedtünk be, de majd alakul az, föleg ha lesz egy lazább melo.
Hát most hirtelen ennyi, megyek is aludni, aztán megint wörk wörk..
majd látom szombaton, akk megyek nézni
SMC 690! mindenképpen!
munka 100 000 volttal, meg a magánéleti problemak................a DRZ-t vinnék, de nem tudom adjam e, Duke 3 vagy SMC 690-et ajánlottak helyette Ny.házán..............?!
áááááááááááááááááááááááááááá
áá
ati te meg el vagy tűnve, mint Petőfi a ködben!