Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike.
Corsaro

Egyébként a Google-ba beütve hogy "Gaerne csizma" az első találat az üzlet honlapja...
Most ha te tényleg abból a vasdarabból kopácsoltad össze azt a koptatót akkor jelöllek nóbel dijra vagy valamire mert akkor te egy művész vagy
Hali.
Hol lehet beszerezni a csimmát?
Üdv.
Vagy nagyon ráérhetsz vagy nemtom...de hogy képes voltál kipolírozni
Sziasztok!
Bírna valaki jönni szombaton vagy vasárnap Kecskemétre?
(Kakucson Drift OB lesz .. )
Hello Koooophé!
Ezt üzletben nem lehet rendelgetni! Azért kreháltam össze,hogy ne kelljen állandóan koptatót cserélni.Anyagkészletben nincs hiány.KO vagy titán amit akarsz.Mindent meg lehet oldani VAZZE!
Na!Hát ebből kalapáltam ki ezt a koptatót.
Hihi...végre nem vagyok egyedül
Ebbe most tényleg beletrafáltál. Akik ismernek tudnának mesélni a hóbortjaimról! Ez van!Ezt dobta a gép!
már most is az
csak kell egy jó fék
Ami látsz a képen ezt árulja... Az adaptert, a pumpát és fémfékcsővet... Alles zusammen

UI: most végre supermoto lesz a mociból ?
Fasza a fémcucc...hol lehet ilyet rendelni a csimmámra ?
Milyen kényes ízlése van az úrnak...
Hát én se tegnap óta ismerem...
A probléma csak az volt az én esetemben,hogy fehéret nem akartam,feketét pedig nem tudott beszerezni.Akkoriban ezek voltak.
Ezt meg sem hallottam... egyébként még cross időszakból ismerjük, akkor is segített... meg hát internet ügyben is segítettem már neki
Már a Lacika se a régi, minden jöttmentnek odaad mindent óccsóér...
Az SG10 kerül 9xe-be, az azért ennél picit komolyabb (bár sztem a 20+e Ft-os árkülönbözetet nem indokolja), csak annak sima krossztalpa van.
Hááááát... Mi 60ért kaptuk a kophal, de mondjuk ismerjük a corsaros csókát. Sztem most másnak is ócsón adná!
70 körül rémlik a Gernyó SM.
Szerintem 85-90 között pontosan nem tudom,én egyenesen a gyárból hozattam egy cimbivel akciósan és ugy gondolom Gaerne-ben tud segíteni bármikor!Különben a corsaro forgalmazza.
őt mennyiért vesztegetik?
aztám!
Hi!
Nézd csak tesó!
Különben nagyon kényelmes csimma!
Valaki aki jó németből!

http://global.ebay.com/_KTM_SU...

A nyerget-adaptert-radiális pumpát árulja ugye?
(nem lenyúlni)