Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem
ezt aláírom
közlekedésmérnöki kar 2.félévén vagyok túl
eseménydús volt,mondjuk így
kössz kössz
The Cardigans: My Favourite Game
hejho!
Nemtudja valaki mi lehet ennek a számnak a cime? Volt már pár vidi alatt..
Ha jó sokat akartok szopni a suliban, akkor menjetek el a BME-re! Ott ha kurva sokat tanulsz is rommá szopatnak egyes tárgyakból! Én most 5 év után mondom azt, hogy pápá nekik és jelentkezek át egy másik suliba.. A felsőoktatás egy foscsi pillanatnyilag. Csak a pénzt szedik ki az emberből. Ha megbuksz, az nekik pénz. Aztán meg lehet, hogy a mérnöki diplomámmal is mehetek a picsába ha egyszer meglesz. jáj
az az enyémen van:)
Szia,
Szerintem zsillió... aztán ritka... alkatrészek? minek ha töredékáron kapsz 4-6 dugósat akár radiálisba is.
nálunk 51%-tól 2-es

Nekünk fősulin is 60%-tól volt a 2-es...és én olyan sokkal sztem nem vagyok fiatalabb nálad...
Valakinek van tapasztalata a Spiegler nyergekről?
gyurika ébresztő! a mi időnkben a 80% az 2es volt!
Motosok,

érdekelne valakit OGIO táska? most rendelek magamnak és 2 havernak kintröl!

www.ogio.com
én akkor is úgy vagyok vele...hogy régen könnyebb volt akkor a 80% is ötösnek számított meg a 100%is... most meg a 80% 80 pont a 100% meg 100...de mindegy,remélem felvesznek..

befejezve.
felsoroltál számokat és %okat. és milyen jelen pillanatban amagyar felsőoktatás követelményrendszere, mondjuk a 10 évvel ezelőttihez? vagy a 20évvel ezelőttihez? vagy milyen az érettségi követelményszintje?

mint tanári diplomával rendelkező személy, elmondom neked, az ásóbéka segge alatt 2 ásonyommal!
attól, hogy elhitetik veletek, hogy ez nagy teljesítmény, és hogy milyen nehéz, attól még nem az. sajna a magyar felsőoktatás hanyatlik, amióta az állami támogatási rendszer átalakult. miért lenne érdeke, egy üzleti alapon működő szervezetnek kirúgni/nem felvenni az embereket, ha félévente kapja a támogatást főszám után. nem vesz fel/kirúg, maga ellen dolgozik----nincs pénz! tehát inkább hitessük el a srácokkal, hogy ez milyen nehéz és milyen komoly képzésben vesz részt. elmondom neked, a régi érettségi rendszerben, a mai fiatalok 85%-a megbukna. éppen ezért lett megváltoztatva. az emelt szintű, nagyjából a régi rendszer 3-as szintjének felel meg. tudom, hogy nehéz elfogadni/ elhinni, de kérdezz csak meg nyugodtan olyan tanárokat, akik már régen tanítanak.

elnézést az OFF-ért!
100%os angol...200 pont. közgáz emelt(aminek az írásbeli része közgáz a szóbeli pedig marketing,kibaszott nehéz...)65%-130 pont.nyelvvizsga 35,emeltezés miatt 40..és így van 405pont a 480ból... pszfre tavaly 364-380 között voltak a ponthatárok államira. szerintem ez egyátalán nem szomorú,de hát ahogy érzed.
én még idén nem voltam
csak tavaly de akkor még nem volt újra aszfaltozva
meg kocsival voltam 3x
Úgy más :)
Mi megjártuk a cseszneki szakaszt 2 hete de nem is lehet nagyon döngetni.Vagyis lehet csak baromi veszélyes,ugye?
kösszi

nem arra gondolok hogy fel le eszetlenkedni
hanem phalma ravazd és onnan tovább szépen lájtosan élvezve a motorozást
Drakuléjsőn!
Cseszneken meg ne cseszekedj :)
mindent bele.
szomorú, hogy manapság ennyivel be lehet jutni, bármelyik egyetemre, főiskolára
én azért készülgettem
de a forrásokból elég sokat össze lehet hozni

már hallom ha kinyitom az ablakot hogy hívogatnak a cseszneki kanyarok
van 22 töri(6ot átnéztem) ,20irodalom(meg van puskatollban,de azért elolvasom őket) meg akad még 20 nyelvtan is(erre nem szándékozom tanulni) meg ott az angol,de hát arra nem tanulok igazából nekem nincs tétje... minden 3as lesz...kivétel angol 100%,közgáz emelt 65%... és bent is vagyok a pszfen