szőrbe?valamit nem dobsz még rá?
A Tiéd milyen állapotú?
elvileg a mart agy méretei ugyanazok,mint a gyári.az meg sztem ugyanaz mint a 450.de holnap méretkezek.
Miért, ezeken a szarokon nem ugyanúgy gépelni kell
/Tudom hogy létezik mikrofon meg fejhallgató, sőt webkamerát is láttam már - de ha a kolléga nem használ sose ilyeneket, gyanús hogy a fenti készségek sincsenek neki kéznél /
Ricsi Bácsi!
Soha nem használtam még egyiket sem!
Írd meg mailban amit akarsz a guli kukac frímél pont hura!
Fesszabályzót valaki a DRZ fórumon javíttatott,vagy valami univerzálisra cserélt.Kérdezd ott!
Sziasztok!
1 kérdés: szeretnék tengelyvédő gombát tenni a motorra,de nekem gyárilag zárt kupak formájú anyák vannak az amúgy üreges tengelyen(lásd képen). kérdésem hogy kifúrhatom e ezt az anyát( én mondjuk 6os fúróval gondoltam), nem befolyásolja a szilárdságát(nem nyílik szét ha lehúzom 80Nm-el)?
nem bírta a fesz.szabályzóm a kiképzést /drz/ nem tudtok valami ötletet a javításra, használt beszerzésére?
A képeket mindenkinek köszönjük!
Még a 44-es Ktm es úr által készített képekhez hogy lehetne hozzá jutni?
Üdv Motyósok
Amúgy nálunk megint szakad...
A Tiéd milyen állapotú?
elvileg a mart agy méretei ugyanazok,mint a gyári.az meg sztem ugyanaz mint a 450.de holnap méretkezek.
/Tudom hogy létezik mikrofon meg fejhallgató, sőt webkamerát is láttam már - de ha a kolléga nem használ sose ilyeneket, gyanús hogy a fenti készségek sincsenek neki kéznél /
mert könnyebb lenne megbeszélni mint irogatni
Valakinek egy 240-es tárcsa hátra yz-f-re?
Ferodo,tökéletes állapot.
és keresek 220-asat
Soha nem használtam még egyiket sem!
Írd meg mailban amit akarsz a guli kukac frímél pont hura!
Fesszabályzót valaki a DRZ fórumon javíttatott,vagy valami univerzálisra cserélt.Kérdezd ott!
Kérlek add már meg az msn vagy a skype címed!
Szeretnék tőled kérdezni pár dolgot.
előre is köszi!
1 kérdés: szeretnék tengelyvédő gombát tenni a motorra,de nekem gyárilag zárt kupak formájú anyák vannak az amúgy üreges tengelyen(lásd képen). kérdésem hogy kifúrhatom e ezt az anyát( én mondjuk 6os fúróval gondoltam), nem befolyásolja a szilárdságát(nem nyílik szét ha lehúzom 80Nm-el)?
Nekem tetszenek! Mégegyszer köszönöm!
A képeket mindenkinek köszönjük!
Még a 44-es Ktm es úr által készített képekhez hogy lehetne hozzá jutni?
Üdv Motyósok
"Belülről" nézve én úgy gondoltam szebb látvány lesz
Nem baj,majd még gyúrok rá
Hú bakker!Én még csak most láttam a fotót! KÖSZÖNÖM!Örök hála KÓPHÉNAK!
Skála...KOPH-é..!Szive mindig a SUPERMOTOSOKÉ!