Sziasztok! Nehany jo tanacs kellene. Van egy epitett supermotom, amolyan hazi-barkacs jellegu. Mindossze 3 collos az elso felnim, erre elmeletileg maximum 110-es gumi szerelheto. Van is rajta egy 110-es, de nagyon csuszik. A labtarto meg le sem er es mar elcsusszan az eleje. Szeretnek egy masik gumit. Ebben a meretben korlatozottak a lehetosegek. A kerdesem az, hogy szerintetek milyen gumival erdemes probalkoznom? En a leheto leg tapadosabb, akar slick gumit tennem fel.
A masodlagos kerdes, hogy a direkt supermoto gumik mennyivel tapadnak jobban, mint a sportmotor sportgumik? Sportmotor gumival helyettesithetem a supermoto gumit elol? Sportgumibol akad 110-es, bar az is ritka...
A harmadlagos kerdes az, hogy mi lenne, ha 100/80-ast tennek fel? Hasznaltok ilyet? Mi a tapasztalat?
bizony nem
most összerakom spórolósan mert nem muszály 1-2 alkatrészt kicserélni és csak akkor fog igazán kapni eddig hallom az agyondícsért drz-ket erre meg szétesik
amúgy is régóta meg akartam már tudni, talán Te mint szagértő tudsz válaszolni: van-e valami ésszerű oka (és ha igen mi) hogy a bringákon ellentétes oldalon van az első/hátsó fék(kar) mint motoron vagy robogón?
A masodlagos kerdes, hogy a direkt supermoto gumik mennyivel tapadnak jobban, mint a sportmotor sportgumik? Sportmotor gumival helyettesithetem a supermoto gumit elol? Sportgumibol akad 110-es, bar az is ritka...
A harmadlagos kerdes az, hogy mi lenne, ha 100/80-ast tennek fel? Hasznaltok ilyet? Mi a tapasztalat?
most összerakom spórolósan mert nem muszály 1-2 alkatrészt kicserélni és csak akkor fog igazán kapni eddig hallom az agyondícsért drz-ket erre meg szétesik
Gábor!
Itt vannak a képek amiket én csináltam,megtalálod benne a csúsztatós képed is
amúgy is régóta meg akartam már tudni, talán Te mint szagértő tudsz válaszolni: van-e valami ésszerű oka (és ha igen mi) hogy a bringákon ellentétes oldalon van az első/hátsó fék(kar) mint motoron vagy robogón?
ON
lehet megyek supermunkyra :D kakucsra a DRZ-vel
szelepem így néz ki
1000X érte!
Tényleg szerencsés aki éles képet talál magáról