Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon jól néz ki!
Ok, koszi!
Dunlop slick...holnap csörögj rám, és addig megnézem, hogy milyenek vannak pontosan...20/914-7321 üdv
Erdekel. 17-es? Tobb info?
115-ös slicket tudok adni...
Sziasztok! Nehany jo tanacs kellene. Van egy epitett supermotom, amolyan hazi-barkacs jellegu. Mindossze 3 collos az elso felnim, erre elmeletileg maximum 110-es gumi szerelheto. Van is rajta egy 110-es, de nagyon csuszik. A labtarto meg le sem er es mar elcsusszan az eleje. Szeretnek egy masik gumit. Ebben a meretben korlatozottak a lehetosegek. A kerdesem az, hogy szerintetek milyen gumival erdemes probalkoznom? En a leheto leg tapadosabb, akar slick gumit tennem fel.

A masodlagos kerdes, hogy a direkt supermoto gumik mennyivel tapadnak jobban, mint a sportmotor sportgumik? Sportmotor gumival helyettesithetem a supermoto gumit elol? Sportgumibol akad 110-es, bar az is ritka...

A harmadlagos kerdes az, hogy mi lenne, ha 100/80-ast tennek fel? Hasznaltok ilyet? Mi a tapasztalat?
akkor müszály lesz csinálni valamit egész jók a pólók
Supermonkey-ra csak monkey-s pólóban ér menni...egy-két ötlet hozzá...
bizony nem
most összerakom spórolósan mert nem muszály 1-2 alkatrészt kicserélni és csak akkor fog igazán kapni eddig hallom az agyondícsért drz-ket erre meg szétesik
Sziasztok!

Gábor!

Itt vannak a képek amiket én csináltam,megtalálod benne a csúsztatós képed is
valójában én sem értem, hogy miért van így. angliában, az ausztráloknál és a legtöbb volt angol gyarmaton, úgy használják, mint a robogókon.
Ezzel nekem ki van a farkam... A biciklin mindig tanakodnom kell egy kicsit.
Ha már OFF:

amúgy is régóta meg akartam már tudni, talán Te mint szagértő tudsz válaszolni: van-e valami ésszerű oka (és ha igen mi) hogy a bringákon ellentétes oldalon van az első/hátsó fék(kar) mint motoron vagy robogón?

ON
A bal oldali nekem is kezd kopogatni.
nem csak a szuza szakad szét japán állatok nem adjuk fel ugye ?
fiúk van remény
lehet megyek supermunkyra :D kakucsra a DRZ-vel

szelepem így néz ki
Nem jötté ee

1000X érte!
Én is így voltam veled
sanya szemtelen egy népség ez! amit csak mondok nekik,megjegyzik, aztán alkalmazzák is. utánna meg lehet vásárolni a sok lábtartó.
látom dedikáltatok a lábtartókkal rendesen a zaszfaltba
Tyű,belenéztem a képekbe
Tényleg szerencsés aki éles képet talál magáról
Nem vagy egyedül nekem is kopott rendesen...a baloldali jobban is