Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunlop KR108 165/55 R17 3167 medium-hard keverékű, 2007 20.heti gumi eladó.
Érintetlen oldalú,keskeny (típusidegen) felnire volt szerelve,nagyon keveset futott.
A képeken nem volt szerelve,további infó: Érd:20/376-2293 és marlori46@hotmail.com
Most pakolom a jogsit
Frenky van már jogsid 50 ccm re?
hát remélem hogy neked meg nekem is összejön hogy mehessünk mert akkor a szálítást is le lehetne bonyolítani a helyszínen.....
akkor nem parázok már ettől
Szewasztok !
Nem tudtok mondani 50cc-s supermotokat pár márkát és véleményt / teljesítményt róla ugyanis motor vásárlás elött állok és nem tudom melyik lenne a legjobb.

Előre is Köszi!
hali!
nemsokárra szeretenék venni egy cpi sm 50-et, az lenne a kérdésem hogy lehet-e hozzá tuningot kapni, és hogy megy-e ugy mint a többi 50-es supermoto pl: aprilia mx50 stb.
még ha esetleg Börni nem is hozza a gumizógépét, akkor sem kell pánikba esni, ugyanis a pályának már van saját tulajdonú gumizója. szombaton nekem is azzal szerelte Dobrota úr a defektemet.
gyere nyugodtan!

az a baj, hogy még ma is 5mm esőt mond vasárnapra
5e, aztán ha teis rábólintasz akko ok
gogora kéne menni, bár még a szervezőnek nem jeleztem a szándékom, mivel nincs mivel levinni a moccot
mondjuk hátul conti gumi van most a széle zsír új közepe kopott csak
ott a gogo-n ?
jó lenne
de még hátra is kellene szerezni valamit....
én bepróbálnám simán....
kőcsönadom szievsen , szerintem Börni papa át is gumizza neked aztán ha jó akkó örülünk
most elöl 110/60 as van hátul meg 160/60 as 17es
elsőt tudd meg háyn coll széles, meg monddjad meg majd hogy mekkora gumi van most rajta aztán ha jó neked a 95ös akkor megdumáljuk
nekem a honda felnibe bele volt irva gyárilag hogy hány coll széles. igaz fél évig méregettem mire észrevettem
nem lene rosz mivel a mostani már nem sokáig fogja bírni
előre is meg hátra is kell
Nekem van cb500 felnim .(első-hátsó)Szerintem kezdésnek megfelel.Ha nem akkor szóljanak be akik úgy gondolják hogy nem ideális)
Árban megeggyezünk.
mi is motoroztunk Visontán esőben Slash kollégával
kelll egy első slick inas? szerintem jó neked...
wááá
ha rosz idő lesz én felakasztom magam ! 1 hete fojamatosan alakítom a drz-t, ilyen nem lehet esni fog ha meg igen akkor lesz 1 bolond aki motorozni gof az tuti
árat legyél oly kedves
és gogo 3 ra jösz ?
B terv az esőgumi
Van egy garnitúra hejdenemjó(ha jól emlékszem) esőgumim hála Mutantnak,majd letesztelem mindkét értelmében a szónak