Szép napot mindenkinek!
Hölgyek, Urak! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan lehet egy 2007-es KTM 450EXC km óráját át állítani supermoto kerékmérethez?
nem hiszem hogy annyira lehúznál. mekkora a dt? 125 azért van gondolom. azzal meg nyugodtan tudsz menni olyan tempót mint mi. én se megyek 90-100 nál gyorsabban általában, mert akkor nagyon pörög. meg arról nem is beszélve hogy az xt se egy erőgép, ezért nem is szoktunk nagyon együtt menni már, inkább csak rendetlenkedni a faluvégére vagy mint jelen esetben a gokart-pályára..
hát ha szóltok és esetleg elmehetek veletek (ugye én lehúzlak csak titeket tempó ügyileg ) akkor felőlem mehetünk akármerre szálkára szerpentinezni vagy a gokart-rc pálya nekem mindegy, ha mehetek veletek...
Ja, amúgy a kecskeméti gokartpálya pont jó lenne, már voltam ott és nagyon fain hely. 2 km hosszú és jó kanyargós! és egy ezres 20 perc, felváltva a gokartosokkal! Amúgy Kakucsra elmennék, Visontára meg ahova még érdemes és nem voltam!
Na majd akkor megyünk esetleg jövő héten! Meg mivel nekem sincs jogsim, nyáron (azaz nyáriszünetben) szüneteltetném az utcai motorozást, és pályázni szeretnék. Majd azt is összeegyeztethetnénk (ugye jól írtam? ) Fasza lesz... végre valami jó kis szekszárdi csoport Csak gyertek-gyertek!
oh az nagyon jó, arra szálka fele nagyon fain szerpentinek vannak, és még motorral úgysem volt hozzájuk szerencsém. majd lehet egyszer elkisérünk! vagy elmegyünk eléd. csoki
aha, köszi szépen, nyáron sztem akkor megvan hova fogok járni ja én csak jövő hét végén jövök haza esztergomból, utána meg sztem ráérek, igaz hogy még autóra forgalmizok de azon kívűl jó nekem (mondjuk én is csak szekszárd környéki vagyok (szálka) nem szekszárdi )
jah és a legfontosabb hogy nem csak hogy beugró nincs, de nem is használják már régóta semmire, tehát full üres szinte mindig. néha egy-egy gokart-család kimegy, de elenyésző. és az aszfalt meg ehhez képest egész jó állapotban van, nem ragyás, nem repedt meg semmi.
na ennek örülök én is, most hogy lassan eladom a motort, csak összejön valami kis szekszárd környéki csapat meg ugyanakkor is. amúgy nem igazán gokart-pálya, inkább ilyen rc-autó pálya, elég kicsi, de azért lehet rajta gyakorolni a kanyarodást és ott van a pollack-pálya mellett. az elkerülőről lehet rámenni a felüljárótól a palánki kereszteződés felé 100 méter kb. és jobbra kell lefordulni pont ahol véget ér a szalagkorlát. na majd akkor megpróbálom úgy szervezni hogy a héten bejussunk és akkor szólok nektek is aztán csapatunk egy kicsit! üdv
Hölgyek, Urak! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan lehet egy 2007-es KTM 450EXC km óráját át állítani supermoto kerékmérethez?