Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja az érdekes ...na majd meglesem télleg Én is...
Mikor jössz velünk? na? Holnap délután egy kis kanyar?
rendes,autópályás.... nem tom..rákerestem google-ban és a hyo topicban írták már tavaly májusban is hogy ott van...na most én azóta vagy 100x voltam fent és egy csekket nem kaptam...de én is csak ma vettem észre
Ja ott már lehet nem mentem ggyrsan akkor...de nem vágtam...majd megnézem bár idén voltam már párszor és sose láttam érdekes....nem csak ilyen ilyezgetős?vagy ilyen lcd kijelzős? vagy rendes kamera?
nem ktmmel voltam.. mész fel és a parkoló előtt egy 200m-rel kb...hátulról mér.
Én nem is tudtam hogy van rendszámot nem látja nem? De sztm Én se 60-al mentem Hol van pontosan?
Mivel az aksi nagyobb mint a gyári csak az ülés alá fért el és ezért kígyóznak a vezetékek,de valóban nem túl esztétikus ( under construction)
Az normális hogy az akksi így szabadon van meg hogy mindenfelé vezetékek lógnak ki a gépből? Ja és egy kézvédő se ártana neki sztem...
Viszont a kerekek kurvajól néznek ki!
Teljesen elkészült!
Rerdí tú rész!
Én tegnap megjártam Bp-Fabony-Eger-t! Véletlen össze is futottam az egrivárnál egy fórumos sráccal bejártam egész egert-kerecsend. Délelőtt Visontán voltunk haverral megnéztük a kokart versenyt, délután meg hazajötten Bp-re Kb ennyi
van még 1 hátsó michelinem SM slick, aminek a szélét szétküldték, a közebe viszont szinte zsír. Azt közében csak terhelésváltásnál használták Azt bagóér adnám is. Majd dobok fel képet.
én is votlam arra te figyu már...mész fel dobogónak..van egy trafi...mióta van az ott? belefutottam 60nal
az a baj hogy azt meg még kevésbé kapni...amúgy most is egy 160as utcai gumi van rajta,ezért gondoltam hogy ekkora kéne rá...de amúgy valóban nem szoktam lábtartóig dönteni mert szinte kizárólag közúton használom,itt meg nem olyan az aszfalt minősége,stb,stb hogy így közlekedjek...slicket pedig azért szeretnék,mert akkor ezt a gumit ami most van rajta meghagynám műszakira, és ilyen vágott slick meg viszonylag olcsó és jól tapad,szal nekem jó lenne
Köszi WoLfi!
A Drz-ről letettem, nem tudom a Husaberg-k, Husqvarna-k mennyire gyűrhetőek? Még talán az Aprilia-nak van ilyesmi supermotyója, de ahogy a helyzet most áll, inkább rászánok egy kicsivel többet, de KTM lesz a vége :) Neked mennyire igényes? Gondolok itt alkatrész utánpótlás (idő+pénz), szervízek, hibák esetleg stb...
Az a gáz h a 4.25ös felnin a 150es guma feszül jól, a 160asnak azon a felnin már túl meredek lesz a profilja, magyarul nem ajánlott, kivéve ha nem nagyon karcolgatod a lábtartót, mert akkor végülis mind1.
ejj...4,25ös felnim van szal max 160megy bele...
amúgy ekkora méretben esetleg sima slicket(amibe később bele lehet vágni egy sportgumi mintáját) tudnál szerválni?vagy ez most ilyen kivételes alkalom?mert olyan kéne nekem,csakhát 160as sima slick az elég "ricska"
milyen műtét ez?
170/55 asszem, SMR be ez van gyárilag, szal ha 5 colos a felnid akkor jólesz. És a futófelületre merőleges csíkok vannak belenyisszantva. Szép állapotban és 10es
az a hátsó dunlop slick az mekkora,milyen állapotban van,van e benne minta és ha nincs akkor tudsz bele vágni?ja és az külön mennyi
Még itt vagyok Kakucson, utána meg lépek az albiba. Rákészülök a holnapra, egyedül leszek a nyugatinál.
NA az szép sütemény..még jó hogy nem mentem
Én meg elmentem Dobogokő - Esztergom - Visegrád- egy nagy karikát toltam ...egyedül Kicsit lilítottam az akrát....Ha már mindenki lemondott mindent..Bár Én se gondoltam hogy lesz mocim a hétvégére ...Holnap sztm Danizás van max délután mehetünk valamerre kicsit!
Eddig tartott Kakucs!

Elfosta magát egy gokart........ és nem tudják letakarítani a pályát.
Durva nagyon!
Thx!
A lényeg lemaradt, mégpedighogy van 1 garnitura Michelin SM slick + 1 hátsó dunlop slick. 23e allin és persze különkülön is vihetőek!
Sziasztok!