Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halo halo supermoto világ mi a stejsz itten?
Mindenki kakucson lesz hétvégén?
Szép hétvégét Nektek!
Szia Foxy, Jocó,
Ezen a hétvégén velem lesznek a csemetéim ilyenkor övék a világ és én.
Megaztán van néhány feladatom is amit el végezzek. Ez nem mentegetőzés csak tennem kell a dolgomat pár helyen. Folyamatosan figyelek Rátok, képben vagyok, ha nem is szólok és amint lesz egy időpontom kiabálok értetek.
Jocó nagyon ütős volt a hajkurászás amit előadtunk, legközelebb meg is örökítem mozgófilm formájában.
szia Atis! (üdv mindenkinek!)
semmi extra tuning nincs, csak nyitott a kipu és raktam be egy sportlégszűröt, tehát a gyári pacik + talán egy-két kiscsikó

szombaton jössz Kakucsra? én már szóltam pár embernek, és úgy néz ki leszünk jópáran!
Szia Fazer1000!

Szombaton jössz Kakucsra pályázni?
ja és köszi
nekem anno a matricás haverom szerezte, aztán ő most megszűnt létezni, és kéne vmi csicsa az smc re
Szeva Jocó,

Figyu, mekkora a ménes az SMR.be? Érdekelne... persze csak ha nem titki...
Atis
Velvart kerékpárbolt! VII. Wesselényi u. Caak aztán óvatosan, mert ez az én márkám! meg lukié is:D
nem tudjátok véletlen h ilyen troy lee matricákat hol lehet kapni ?
A motoromat természetesen igénybe veheted a pályán is és a boxutcában is (de ott csak bikiniben )
Spigi még nemtudja (könyörögtet magának ), Zsolti nem jön sajnos, Gábor szerintem jön.
Fékbetétem elég gázos, de csak kibír még egy alkalmat

Okés csak szólj, hogy el tudjam hozni otthonról a bőrruhám
Jah és sajnos a motorod is használatba venném, még ha csak egy fénykép erejéig is
Többieknek is jó a szombat? Mármint Sanyi, Zsolti, Gábor. VT tegnap itt volt nálam, szegény nagyon rosszban sántikált
Remélem a betétekről(fék) tudok neked valami pozitívat mondani pénteken. Bírja még ?
Szia Drága! Jó lenne ha megtudnátok oldani a szombatot! Látod, a vasárnap teljesen kizárva az idő miatt...
Ha kell elrabollak!
Valaki tegnap érdeklődött Roleff kesztyű után, de már nem találom a hozzászólást. Ha kell tudok árat mondani, mert ezekkel a termékekkel is foglalkozunk. Egy két kesztyű most ráadásul akciós is. Csak gondoltam szólok, hátha..
sztem maximálisan leírtad a lényeget, és ami ebben a témában szóra érdemes. remélem ez lesz a végszó és sorry mindenkinek akit felidegsítettem a baromságommal. üdv
Már puhítom az uramat, hogy zárjunk be szombaton 1 órával hamarabb, akkor pont leérünk 1-re a pályára . Nézem én is az időjárást és sajnos vasárnapra egyre szarabb időt mondanak, szombat még egyenlőre klassznak néz ki. Bár szombat délutánra már volt programom, de csak nem lesz belőle gond.
Sziasztok
ja igen, ott leszek
a csúsztatós témában a véleményemet leírnám (persze nem célom újabb vitát generálni) : én is még csak tanulgatom (néha sikerül-néha nem...) a csúsztatást, de egy biztos: az egésznek akkor van értelme ha ettől gyorsabb leszel és nem lassabb. a látvány egy dolog (persze nem elhanyagolható), de a profik sem azért b.sszák keresztbe, hogy a szánk tátva maradjon, hanem azért hogy gyorsabbak legyenek. na ehhez kell a sok gyakorlás!
ja, és senki ne akarja megtanulni leírásokból, újságokból, netről ,hogy hogy is kellene ezt csinálni...
Reggelt!

Szombati időjárás: 25 fok és semmi eső!
Ha kell még esőtáncot is járok, a boszorkányságban jó vagyok!
egyetértek