Szia Foxy, Jocó,
Ezen a hétvégén velem lesznek a csemetéim ilyenkor övék a világ és én.
Megaztán van néhány feladatom is amit el végezzek. Ez nem mentegetőzés csak tennem kell a dolgomat pár helyen. Folyamatosan figyelek Rátok, képben vagyok, ha nem is szólok és amint lesz egy időpontom kiabálok értetek.
Jocó nagyon ütős volt a hajkurászás amit előadtunk, legközelebb meg is örökítem mozgófilm formájában.
szia Atis! (üdv mindenkinek!)
semmi extra tuning nincs, csak nyitott a kipu és raktam be egy sportlégszűröt, tehát a gyári pacik + talán egy-két kiscsikó
szombaton jössz Kakucsra? én már szóltam pár embernek, és úgy néz ki leszünk jópáran!
A motoromat természetesen igénybe veheted a pályán is és a boxutcában is (de ott csak bikiniben )
Spigi még nemtudja (könyörögtet magának ), Zsolti nem jön sajnos, Gábor szerintem jön.
Fékbetétem elég gázos, de csak kibír még egy alkalmat
Okés csak szólj, hogy el tudjam hozni otthonról a bőrruhám
Jah és sajnos a motorod is használatba venném, még ha csak egy fénykép erejéig is
Többieknek is jó a szombat? Mármint Sanyi, Zsolti, Gábor. VT tegnap itt volt nálam, szegény nagyon rosszban sántikált
Remélem a betétekről(fék) tudok neked valami pozitívat mondani pénteken. Bírja még ?
Valaki tegnap érdeklődött Roleff kesztyű után, de már nem találom a hozzászólást. Ha kell tudok árat mondani, mert ezekkel a termékekkel is foglalkozunk. Egy két kesztyű most ráadásul akciós is. Csak gondoltam szólok, hátha..
sztem maximálisan leírtad a lényeget, és ami ebben a témában szóra érdemes. remélem ez lesz a végszó és sorry mindenkinek akit felidegsítettem a baromságommal. üdv
Már puhítom az uramat, hogy zárjunk be szombaton 1 órával hamarabb, akkor pont leérünk 1-re a pályára . Nézem én is az időjárást és sajnos vasárnapra egyre szarabb időt mondanak, szombat még egyenlőre klassznak néz ki. Bár szombat délutánra már volt programom, de csak nem lesz belőle gond.
a csúsztatós témában a véleményemet leírnám (persze nem célom újabb vitát generálni) : én is még csak tanulgatom (néha sikerül-néha nem...) a csúsztatást, de egy biztos: az egésznek akkor van értelme ha ettől gyorsabb leszel és nem lassabb. a látvány egy dolog (persze nem elhanyagolható), de a profik sem azért b.sszák keresztbe, hogy a szánk tátva maradjon, hanem azért hogy gyorsabbak legyenek. na ehhez kell a sok gyakorlás!
ja, és senki ne akarja megtanulni leírásokból, újságokból, netről ,hogy hogy is kellene ezt csinálni...
Mindenki kakucson lesz hétvégén?