Az a baj hogy nekem holnap a Hungaroringre kell mennem autós verseny lesz a hétvégén.. ott melózom... Már du. megyek ki.. úgyhogy részemről asszem nem jó... a francba is...
Jó, jó, jó lenne, ha tudnátok jönni, Pestről mehetünk az én autómmal, ha kellene rátok várnom a munka miatt az nem gond, én ráérek este 8-kor is hazaindulni
Jaja nemtom mindenki csak vagizik...Azért kipróbálnék Én is már egy SXV-t...Képzeld Árpi SMC kipróbált egy 450 est és azt mondta az smc sokkal jobb...Most vett egy haverja kint
Azt tudod hogy ilyet akartam venni , csak az Apriliánál köcsögök voltak és nem hagyták kipróbálni... majd a tesztnapon 2 hónap múlva!?
Mikor akarsz menni holnap?
5 e km. Nem is lenne baj, ha ki tudnál jönni velem, legalább nem lennék egyedül, nem vagyok valami nagy alkudozós, meg aztán több szem többet lát, amúgyis a késő délutáni órákban lenne Tokodon a találka.
Azon kívül hogy brutál erős jót még nem hallottam... Van egy srácnak akit ismerünk, isteníti is... Érdekes még egyszer sem láttuk menni vele.. hm.... fura... igaz Tibi?
Mikor akarsz menni holnap?
Km mennyi van benne? Vagy milyen állapotú?