Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SMC 690 rulezzzzzzzz! na jó.. az SXV 550 is bejön... Meg a Berg is mert a Foxi seggberúg itt
biztos jó volt ma gurulni... sose visztek el
Ok . ezt benéztem.. kedd az jó nekem is!
Kedden Tibi KEDDEN !Megyünk SXV-t nyelezni
Az a baj hogy nekem holnap a Hungaroringre kell mennem autós verseny lesz a hétvégén.. ott melózom... Már du. megyek ki.. úgyhogy részemről asszem nem jó... a francba is...
nekem sem engedték kipróbálni, azért is gyertek Kophhal, kipróbáljátok legalább!
Na az király akkor sztm mehet a dolog simán....Csörögj délután mindenképp...mikor is akkor kedden?Peresze ha Tomekkk is ráér jön biztos
Jövő hét kedd, nem holnap!
Jó, jó, jó lenne, ha tudnátok jönni, Pestről mehetünk az én autómmal, ha kellene rátok várnom a munka miatt az nem gond, én ráérek este 8-kor is hazaindulni
Jaja nemtom mindenki csak vagizik...Azért kipróbálnék Én is már egy SXV-t...Képzeld Árpi SMC kipróbált egy 450 est és azt mondta az smc sokkal jobb...Most vett egy haverja kint
Azt tudod hogy ilyet akartam venni , csak az Apriliánál köcsögök voltak és nem hagyták kipróbálni... majd a tesztnapon 2 hónap múlva!?
Mikor akarsz menni holnap?
Tényleg mi lehet azzal a hülyegyerekkel... hogy oltott emlékszel?
csörögj rám mindenképp ha nem melózom elmegyek veled...ok?!
TOMEKK IS JÖHET! 550-es
5 e km. Nem is lenne baj, ha ki tudnál jönni velem, legalább nem lennék egyedül, nem vagyok valami nagy alkudozós, meg aztán több szem többet lát, amúgyis a késő délutáni órákban lenne Tokodon a találka.
Ez igaz...de Én se mentem még sose ilyennel...Amúgy ez melyik 450 vagy 550 ?
Csörögj rám ha erre jársz max összefuthatunk..lehet meglesem Én is ha van időm.
Azon kívül hogy brutál erős jót még nem hallottam... Van egy srácnak akit ismerünk, isteníti is... Érdekes még egyszer sem láttuk menni vele.. hm.... fura... igaz Tibi?
250-ben a fék is beleszámít?
Magát már tegnap is kértem hogy kűggyön valami fellelhetőséget...nyugi, adni akarok és nem pofont...
Megértelek...Sztm próbáld ki és kiderül minden..Ha tetszik akkor sima ügy.
Km mennyi van benne? Vagy milyen állapotú?
viszem, de nem kedden, hanem csüt.ön, mert ha már arra járok előbb megnézem. a srác a fotóim alapján bevállalná a drzt, mert előtte is ez volt neki
ez a mocc tűz és víz, mindenhol vita tárgya. sok embert felhívtam telefonon ma és eddig pozitív a visszajelzés
Drz-t is viszed ..oda?
Állítólag a 2007 estől nem rosszak...pff