Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó ez.
a telefonos az meg szar
Ez nagyon gyenge volt.
ne kamuzz, berúgott biztos
lemerült a fényképező
Esetleg nemtudnád még ma?
helló!

"KZ" -nál van a vas?
szeva báttya!
az a helyzet, hogy Győrben van a vasam egy kis futómű masszírozáson, és nem tudom mikor készül el. de a szombat nekem amúgy sem lenne jó (über fain peca party ). Ha esetleg elkékülne a gépem, akkor meg vasárnapra már Kakucsra ígérkeztem.
de folyamatosan tervezgetem pannonia ringet, mert nagyon bejön a pálya! De oda csak úgy fogok menni, ha Te is kint leszel, úgyhogy mindenképpen sikítok előtte! És Neked nem lenne kedved vasárnap Kakucsra jönni?
én is pont most tettem fel egy ilyet a motoromra
ha érdekel holnap lövök be képet róla
Wolfi,
neked jó kecsó is?
A büdös francba...

Akkor Kecskemétre valaki?
Jocó hétvégén pancsiringre nem jöttök?
Hello!
Szombaton a Kakucsring foglalt!Kakucsring.hu Gyertek kinkább Kecskemétre!Ha valakinek van olcsó slickje az hozza mert érdekelne!
Szóval Próbálkozom... !

Szombat 13.00 KAKUCSRING Főbejárat!
Örülnék ha minél többen lennénk de egyenlőre elég passzívan viszonyultok a dologhoz!
Én megyek az biztos!
1. Fazer
2. Wolfi
3.
4.

Valaki még esetleg?
Közben én készülök pl.. megnöveltem a csizmám fémtartalmát.. Szerintem ütős lett...nem?
Hol vesztegetnek ilyen király kis kütyüt ennyiért?

Sztem egyszerűbb ha a féktárcsa valamelyik kivágásába ragasztod be a mágnest, a vevőrészt meg a féknyereg egyik csavarjához lehetne rögzíteni.
csákó mindenkinek
stétet
érdekes stílus , nekem még a pálya is tetszik
Bementem bámészkodni egy komolyabb biciklis boltba és titkon reméltem hogy találok valamit....
...aztán az eladó srác mutatta ezt a típust amely tudásával és a 5600 Ft árával megtetszett és amúgy is akartam valami ilyesmit.....!

A problémám az hogy valahogyan a telóvédő műanyagra kell rá csavarozni az egyik felét a másikat meg a küllőre valahogy!
A bajom az hogy biciklihez vannak kialakítva a tartozékok és barkács módszerekkel tudom majd felrakni! Kevés az időm és türelmem az ilyen dolgokhoz!
Jól néz ki...vifílkosztet egy ilyen?

Mi a gondod a felszerelésével?
Áhoj nektek!

Nézzétek mit vettem!

Az üröm az örömbe az hogy kiba nehéz lesz feltenni már kikészített és minden építő jellegű tanácsot szívesen fogadok!

Így lehet vele játszani!
Juteszembe: láttalak ma kitéve a falon (Proex)...
mentem motorzani , sziasztok
Te Buzi...hívtalak többször is És nem jöttél......Ki ne találd
Nem fogok mindenkinek szólni állandóan...Jössz nem jössz azt kész...
Fejezd be különben meg...!