szeva báttya!
az a helyzet, hogy Győrben van a vasam egy kis futómű masszírozáson, és nem tudom mikor készül el. de a szombat nekem amúgy sem lenne jó (über fain peca party ). Ha esetleg elkékülne a gépem, akkor meg vasárnapra már Kakucsra ígérkeztem.
de folyamatosan tervezgetem pannonia ringet, mert nagyon bejön a pálya! De oda csak úgy fogok menni, ha Te is kint leszel, úgyhogy mindenképpen sikítok előtte! És Neked nem lenne kedved vasárnap Kakucsra jönni?
Szombat 13.00 KAKUCSRING Főbejárat!
Örülnék ha minél többen lennénk de egyenlőre elég passzívan viszonyultok a dologhoz!
Én megyek az biztos!
1. Fazer
2. Wolfi
3.
4.
Valaki még esetleg?
Közben én készülök pl.. megnöveltem a csizmám fémtartalmát.. Szerintem ütős lett...nem?
Bementem bámészkodni egy komolyabb biciklis boltba és titkon reméltem hogy találok valamit....
...aztán az eladó srác mutatta ezt a típust amely tudásával és a 5600 Ft árával megtetszett és amúgy is akartam valami ilyesmit.....!
A problémám az hogy valahogyan a telóvédő műanyagra kell rá csavarozni az egyik felét a másikat meg a küllőre valahogy!
A bajom az hogy biciklihez vannak kialakítva a tartozékok és barkács módszerekkel tudom majd felrakni! Kevés az időm és türelmem az ilyen dolgokhoz!
Te Buzi...hívtalak többször is És nem jöttél......Ki ne találd
Nem fogok mindenkinek szólni állandóan...Jössz nem jössz azt kész...
Fejezd be különben meg...!
"KZ" -nál van a vas?
az a helyzet, hogy Győrben van a vasam egy kis futómű masszírozáson, és nem tudom mikor készül el. de a szombat nekem amúgy sem lenne jó (über fain peca party ). Ha esetleg elkékülne a gépem, akkor meg vasárnapra már Kakucsra ígérkeztem.
de folyamatosan tervezgetem pannonia ringet, mert nagyon bejön a pálya! De oda csak úgy fogok menni, ha Te is kint leszel, úgyhogy mindenképpen sikítok előtte! És Neked nem lenne kedved vasárnap Kakucsra jönni?
ha érdekel holnap lövök be képet róla
neked jó kecsó is?
Akkor Kecskemétre valaki?
Szombaton a Kakucsring foglalt!Kakucsring.hu Gyertek kinkább Kecskemétre!Ha valakinek van olcsó slickje az hozza mert érdekelne!
Szombat 13.00 KAKUCSRING Főbejárat!
Örülnék ha minél többen lennénk de egyenlőre elég passzívan viszonyultok a dologhoz!
Én megyek az biztos!
1. Fazer
2. Wolfi
3.
4.
Valaki még esetleg?
Közben én készülök pl.. megnöveltem a csizmám fémtartalmát.. Szerintem ütős lett...nem?
Sztem egyszerűbb ha a féktárcsa valamelyik kivágásába ragasztod be a mágnest, a vevőrészt meg a féknyereg egyik csavarjához lehetne rögzíteni.
...aztán az eladó srác mutatta ezt a típust amely tudásával és a 5600 Ft árával megtetszett és amúgy is akartam valami ilyesmit.....!
A problémám az hogy valahogyan a telóvédő műanyagra kell rá csavarozni az egyik felét a másikat meg a küllőre valahogy!
A bajom az hogy biciklihez vannak kialakítva a tartozékok és barkács módszerekkel tudom majd felrakni! Kevés az időm és türelmem az ilyen dolgokhoz!
Mi a gondod a felszerelésével?
Nézzétek mit vettem!
Az üröm az örömbe az hogy kiba nehéz lesz feltenni már kikészített és minden építő jellegű tanácsot szívesen fogadok!
Így lehet vele játszani!
Nem fogok mindenkinek szólni állandóan...Jössz nem jössz azt kész...
Fejezd be különben meg...!