Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OFF:

a Depresszió az egy zenekar
Foxy...tegnap valami depis cd-t hallgatott ezerrel...
Ki a másik?
Akkor most két hivatalos depis van a listán? Össze kéne jönnötök, egymást támogatni...
Kár pedig sokan leszünk a többség ugyan a nagypályát koptatja mejd de leszünk sm-el 3 an 4 en..............én valamikor ugy akarok Kakucsra menni 2 napra
Legalább csak a kötéltől fogok függeni...abban még nagyjából megbízom...
De vigyázz,mert az akasztás függőséget okoz!
Megyek is és felkötöm magam!
Így jártak....
tudom, csak most elég sok a kiadásom és még félre is kell tennem bizonyos dolgokra
Igazad van, de ez akkor is egy nyilvános fórum, és nem csak azok vannak itt feltétlenül, akik kedvelnek...
Na tessék, vége a világnak...egyetértünk GD-vel...

Aki kedvel az érti, a többiek meg nem érdekelnek!
Mondom én!
Még megvan, és már május is van...
Már május van...
Jó estét kívánok!
szeva, ugy nez ki majusban megveszem a gumat ha meg aktualis
Mijaza MOCCOLNI? Biztos azért nem jó veled Foxy, mert ők supermotozni, vagy motorozni akarnak...
ok, tesztelés után megírom milyen lett!
többen is dicsérték a srácot, és igen sajnos az anyagi része ütős de remélem csak egyszer kell megcsináltatni, és király lesz!
ok érdekel!

én kivárom hogy holnap csináljál jobb minőségű képeket és többet is meg élesebbet is ....

küldheted mailbe hogy ne offoljuk itten még egyszer barkácsolosdival!

éjt jóót mindenkinek
ha lehet akkor majd a végeredményt küld el nekem e-mailbe
kíváncsi leszek mit is csinál ,nekem is ajánlották már
meg a piszkos anyagi részét is
Ez az a bolt!

Kísérletezek! Majd eldől melyik lesz a nyerő megoldás!
igen!
na a 'jeladó' mágnes ki van reszelgetve olyan formára hogy pont beleillik a felnibe és színel a féktárcsával, és a lemez tartja helyén plusz egy kis FBS van alákenve , el ne mozduljon.
A vevőrésze, pedig simán ahogyan a biciklire is , gyorskötözővel van feltéve, ugyanígy felteheted a telóvédőre is ha fúrsz rá 2 pici lyukat