Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veztengelyből ítélve.....
ColdF
kipuff milyen?
De az is lehet, hogy yzf, nem?
ja az yz250 is eladó, gyári 450eseket fogja!
van eladó 2 felni, 15-6 db gumi, motor, gumimelegítő, 2 motorbakk, gyári vezérműtengely, two brothers kipu YZ250-re, érdeklődni itte!
vagány vagy , mikor tanítassz már meg kerekezni
kecskeméti honda crf-est keresek, piros-fehér, nagyon küldte ma rendszám nélkül központban :D
40.000.- Ft!
Mármint a kétkeréken megtett km miatt, természetesen egykerónál azt nem nézem, hogy mennyi km-t megyek, csak azt szoktam figyelni, h mennyinél kap bele a szél az első sárvédőbe, eddig a 140 megállított...jöhet a sav!
Sziasztok, van egy eladó IRC gumimelegítőm SM-re, 1 évet használt! 45.000.- Ft
Nemá'!
Hogy-hogy?
No comment...
A vicc az, hogy szoktam...
A megtett kilométer miatt amúgy
Igen, és valószínűleg azt nézed egykerék közben, hogy jujj, mennyivel is megyek?
Az elején meg nem mér egykerónál...
Hívjatok fel itt a Gábor is.....
De a hátsó keréknél nagyobb a sansz, hogy kipörög, és nem a valós értéket mutatja...bár ez nem tereprally, hogy számítana a pontos méter...
nekem mindegy, hogy mit csináltok jövő héten mi szombaton megyünk Kecskemétre ha jó idő lesz, ha van kedvetek gyertek
Nekem is volt ilyen óra a banditon. Ha hozzáerősíted pl a fékcsőhöz, akkor az jó szerintem. Nekem így 3 év alatt nem volt semmi gond.
Sziasztok!
Nekem is valami hasonló Sigma volt anno a drz-n, szerettem, mert 2 kerékméretet is bele lehetett állítani, így nem volt gond, ha átszereltem endurora, ill csak a sigma mér asszem 300-ig, a Cateye pl csak 108-ig...
A gond csak az volt vele, h a vezeték nem volt elég hosszú, de azt megoldottam egy 2eres vezeték betoldásával, aztán jött a következő prücök: a mazzag nem tudta lekövetni a teló mozgását, és állandóan eltört, ezért ha már úgyis bele kell toldani, érdemesebb a hátsó kerékhez vezetni sztem.
Tomekkk most ért haza.

Mi benne vagyunk!
Peaceeee
Valaki városi bandázás? Nemsoká megyünk ....
nekem nincs hetvegem csak szabadnapom :D 3 MUSZAK POWA

ja ma léptettek elő műszakvezető lettem
saját szemszögéből senki sem az...
hat nem vagyok egy hetkoznapi ember
Palacsinta kész...jó étvágyat mindenkinek, wehehehe!