Jelenleg csak a dob van nállam meg a leömlő mert a titán összekötőcső nem bírta a terhelést, azt ki kell cserélni csak még nem jött meg.Igen rendszerbe szeretném eladni..
gumik: Dunlop Első: 465,950, ezekből több is van meg van egy metzeler az is puha, és egy pirelli wet gumi 100%. Hátsó: 950,758,237 meg egy pirelli dragon supercorsa 80%. A gumikból van új emg van 60-70-80-90%-os is. Esőgumi meg egy michelin az super soft előre meg bridgestone az használt, de az is alig kopott. Ha vkit érdekel az szóljon!
Nekem ilyen csicsó nemtom milyen km órám van, nemjöttem rá hogyan lehet belőni a kerékméretet, lehet hogy nem is lehet...
Nekem pont 20-al többet mutat
a max speedet nem motorral raktam bele hanem kézzel lengettem előtte egy mágnest
Nekem ilyen csicsó nemtom milyen km órám van, nemjöttem rá hogyan lehet belőni a kerékméretet, lehet hogy nem is lehet...
Nekem pont 20-al többet mutat
a max speedet nem motorral raktam bele hanem kézzel lengettem előtte egy mágnest
a dob külön eladó vagy csak a teljes rendszer? nekem rendszernek tűnik
na irj majd msn
vagy hogy műxik?..mennyire melegíti fel?
Komoly cégnek tűnink ez a sigma remélem ha fel sikerül tennem be is bizonyítja!
Tegnap írtam hogy ha tudsz lökjél nekem jobb minőségű képet a felszerkesztett jeladóidról!
Kikészít teljesen!
Milyen gumik vannak?KTM SMR-re hátra kellene slick.
Köszi!
ár meg állapot érdekelne igazán
de akkor most két vagy négy T ?