Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OFF

Én inkább nem kezdem el felsorolni hogy mi mindent szoktam meg tőled...

ON
Tőled már megszoktam!
Akkor az elég szemét dolog ha azt mondom hogy én ma nemcsak hogy egy híjján mindent sikeresen elintéztem amit akartam, de reggel még motoroztam is...vagy gyúrjak még a dologra?
én most megyek gurulni egyet, tegnap már sikerült úgy 15 m ert egykerekeznem jobb mint a 3

azt hiszem ma extra szar hangulatba vagyok
raktam fel 3db videót, a próbálkozásaimról

tessék megnézni h tecccike
én is ezt mondom
Velem már nem is jó moccolni?
Te majd alkalomadtán küldjél légyszi valami fellelhetőséget! Köszi!
Akkor ennyi.
Én pl. azt figyeltem meg az SC-n hogy ha kicsit szelesebb időben rendesen ülve mentem vele akkor 120-130 körül az is iszonyatosan elkezdte rázni az elejét, de ha hátracsúsztam az ülésen és ráhajoltam a tankra akkor nem...valszeg ahogy a szél belekapott a sisakomba, ruhámba az okozta az idegességet...
Engem már el sem visznek... ja igen... gagyi a motorom talán azért
futómű + gumi
nem lehet h ki kéne centírozni a kereket?
öö lehet nem fontos de az kimaradt hogy mindezt nyíl-egyenesen haladva.. futómű lehet, mert amikor visszaengedtem a gázt és előre tolódott kicsit a súlypont akkor szinte azonnal megszűnt, csak mondom az a furcsa hogy crm, aminek még puhább volt az eleje meg a kerék is kisebb volt, az nem csinált ilyeneket
jóóreggelt
Inkább futómű-beállítás miatt szokott ilyesmit csinálni de végülis okozhatja a sárvédő is...
Na erről még sose hallottam...olyanról igen hogy amelyiknek üvegből van a búrája azt leragasztják hogy ha törik akkor ne legyen tele az aszfalt üvegcseréppel, de ilyenről még sose...
Éértemm, olvastam,h mentek, sajnos dolgozom vasárnap...
de még nem kizárt,h bekukkantok.
még nem érkezett megállítmány. de amint itt van, értesítelek. vasárnap meg Máriapócson vagyunk, remélem megjelensz Te is!
Jónapot mindenki!
Lukibácsi, mikor gurulhatok át a motyóért?
ha "nagy" sebességnél (sztem kb. 110-120 körül) behimbálja az elejét oldalirányba - elég keményen néha - az lehet az első sárvédő miatt? mert még igen hosszú csőre van. vagy csak az út egyenetlenségeit veszi fel ennyire? a crm-nem csinálta pedig azon még kisebb kerék volt

R17

Huh, nincs valami csudijó idő erre, már csöpög az eső.
Különben azért ragasztottuk le mert a fénymérőt be tudja zavarni igencsak és inkább biztosra mentünk..így a legjobb
Ennyi!
Hali Rooftop! néztem multkor lent voltatok kecsón gokart pályán , kár h nem voltam ott megnéztelek volna titeket hogy veritek neki mi 16 án megyünk ujra 3 drz-vel! Bár ti profibbak vagytok a supermotozásba ! ha legközelebb mentek szólhatok!

Csáóó