Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösszi!
akkor keresek valami profi lakatost. azt hiszem van is a környéken.
Ezt a lakatosok használják többnyire, 50.000-től kezdődnek ezek a szerszámok...
lehet kapni ilyen szerszámot?
vagy szervizekben szokott lenni?
Ez egy speciális anya, amit egy popszegecs húzóhoz hasonló eszközzel húznak be. Vagy kifúrod, és újra be kell húzni egy anyát, vagy meg kell próbálni ebbe beletekerni újra a szeszámot, és húzni rajta, hátha megszorul újra...
Köszönöm a tanácsot! Épp ezért gondoltam a Zsoltira, Ő biztos vágja, hogy mikor mit kell megnézni.
mivel tudnám rögzíteni?

már próbáltam finoman kikalapálni hogy mást ne csesszek össze, de egy kicsit sikerült karcolni, bár az már lehet akkor amikor próbáltam kivenni a csavart
Atys! Van valami infód az Inj-Aktor kupáról? (pontos időpont, stb) neten nem találok semmit...
Szerintem nem is lesz vele baj. 45-nél (de minden szelepállításnál) mindenképpen nézesd meg a himbagörgőket (azok hamar kopnak). Nekem sajna szétment, akkor lett egy 50.000-es szervíz (forintban, mert mindent szétkúrt...). Amúgy eddig 192 üó és meg vagyok vele elégedve!
helló
ha már ilyen sokan vagyunk akkor erre tudnak nekem valaki tanácsot adni
amikor elestem még terepen, kimozdult a helyéről ez a kis hüvely ami a segédvázba van , ebbe megy bele az oldal idom tartó csavarja és most zörög meg mozog
nem esztétikus na
Még nem supermotoztam vele sokat. Kb. 28-29 üó. van benne. Eddig okés minden.
köszönöm!
Aha. Az sem rossz megoldás. És eddig minden OK a géppel? Mennyi üzemóra vagy km van benne?
A promotós Zsoltival fogom felvenni a kapcsolatot, hogyha nagyobb valamit kell tenni-venni a gépen.
Ja. Kár, hogy megszűnt a Promoto. Te most merre szervízeltetsz komolyabb dolgokat (nagyszervízekre gondoltam, nem olajcserére...)?
Sziasztok
Kiss Jocó a kérésedre a válasz, hogy csak szinteres betét van, más összetételben nem is gyártanak.
Nem értem...de mindegy...
Egyre többen vagyunk!

Szép napot Mindenkinek!
óó jeah
nekem azt mondták a Dunlop d207 gp re hogy akár még pályán is el lehet vele tekeregni..
utcára meg zsir
javitsatok ki ha tévedek
látod de azért eladó még, csak így legalább élvezkedek kicsit amíg elmegy. vagy összeszedem a maradék lét és el se adom. most is belevertem vagy másfél órát egy 50 méteres ovál-"pályán", kezdem megszeretni
Akad.
tűvfal kikapcsolva! jöhet a lekváros is!

asszem estére palacsintát csinál a barátnőm is. bár ő még nem tudja...
És a típusa, jelölése? Az is kellene. Amúgy olyan kellene ami pályán is meg közúton is megállja a helyét. Persze a szükséges kompromisszumokkal...
van képed a mocidról?
Azt még említsd meg, hogy mire kell.
Nálam a Dunlop a befutó mindig.