Ez egy speciális anya, amit egy popszegecs húzóhoz hasonló eszközzel húznak be. Vagy kifúrod, és újra be kell húzni egy anyát, vagy meg kell próbálni ebbe beletekerni újra a szeszámot, és húzni rajta, hátha megszorul újra...
már próbáltam finoman kikalapálni hogy mást ne csesszek össze, de egy kicsit sikerült karcolni, bár az már lehet akkor amikor próbáltam kivenni a csavart
Szerintem nem is lesz vele baj. 45-nél (de minden szelepállításnál) mindenképpen nézesd meg a himbagörgőket (azok hamar kopnak). Nekem sajna szétment, akkor lett egy 50.000-es szervíz (forintban, mert mindent szétkúrt...). Amúgy eddig 192 üó és meg vagyok vele elégedve!
helló
ha már ilyen sokan vagyunk akkor erre tudnak nekem valaki tanácsot adni
amikor elestem még terepen, kimozdult a helyéről ez a kis hüvely ami a segédvázba van , ebbe megy bele az oldal idom tartó csavarja és most zörög meg mozog
nem esztétikus na
látod de azért eladó még, csak így legalább élvezkedek kicsit amíg elmegy. vagy összeszedem a maradék lét és el se adom. most is belevertem vagy másfél órát egy 50 méteres ovál-"pályán", kezdem megszeretni
akkor keresek valami profi lakatost. azt hiszem van is a környéken.