Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, 70 % utca, mert így van lehetőség. Tokodon van, de kedden eg nap Pesten leszek, és du kilépek hozzá
Hát bevállalós vagy... Vagy szeretsz motort szerelni?
Ja itt van Pesten a gép?
Én azt mondom mehet a balhé ha jó a verzo ás nem a régi konstrukt..de ahogy halom nem! Mentél vele?
Amúgy utcára is használnád?
jöv hét kedden megyek felétek, akkor tudom megnézni/próbázni
aha, csere, + minimális kp, már 3x küldött mailt, h kellene neki a drZé, mert az sxvt nem tudja kimotorozni
Csábítóóóó a kicsike szép....Hát ha kipróbálod és bejön akkor !
Most cserébe lenne vagy hogy?
A kopott az 250e de elöl hátul van tárcsa! + a belső lásd milyen nagylelkű vagyok a kopott van amúgy a képen
mit kérsz a kerekekért?
jó a kopott is
NNna, meri vagy nem meri? Legyen vagy ne legyen?
motorbak hogyért?
Van 2 pár eladó Takasago Excel felni, tárcsával az szóljon, mellé még van egy nyolc dugattyús fék, adapterrel. Az egyik pár jobb állapotban van, a másikon látszik a versenyen kapkodás miatt a karcok.
100.000.- Ft A teljes rendszer dobozba.
mennyibe adod rendszerrel?
Az a baj, hogy ha eladom a dobot utána az összekötő csövet meg a leömlőt elég nehéz eladni
Hello! Ha "eladnád" akkor mennyit kérnél a dobért?
Fáradok...tehát: 3 rendszer van, mindhárom Akrapovic, és titán...
Van egy eladó titan rendszerem YZ-WR 450-re, KTM 450-525-re, és SX-F 250-es KTM-re, ha valakit érdekel...
ne szóld le mer ez eredeti Laci desing és sokat dolgozott vele meg a ujját is elvágta sírt is meg minden ilyen.... és így készült el...na!

Sziasztok
Nekem is ősrégi van.
Nekem úgy kellett beállítani a kerékméretet,hogy le kellett mérni a kerék kerületét, aztán az órából ki az elem,majd vissza,vagy reset gomb ha van rajta,aztán mm-ben kéri megadni.
köszönöm ez is ad agy támpontot!
Az a műszerfal....mintha én csináltam volna kb....muhahaha
az van ,nem érdekel

a végén úgyse veszek rá semmit csak húzom a gázt
jahh.. cinkesnek tűnik! Amúgy a motor is eladó!
érdekelne, de szerintem csak nagyobb átalakítással lehetne felrakni az enyémre
szerintem már eleve a műanyagtól nem férne el elég nagy átmérőjűnek tűnik bár a felfogatással el lehetne játszani
de akkor még ott van az hogy hogy kötöm össze