Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

To kosat: nem osztalak na, csak mindíg megígéred azgtán emg semmi... Foxi is hiányol és így hogy leszel bandatag?
Te hol jártál fiacskám tegnap? Jól felhívtál minket... nem leszünk így jóban.... fontolóra veszzük a banda tagságot is már:(
:DDDD
és már csak jobb lesz
az első gumim az csere érett lesz nemsokára, de már evvel is teljesen más miután megszoktam picit
ne is mond az első kanyarok nekem is nagyon furcsák voltak
aztán állítottam egy kicsit és jobb lett
de még aznap ledöntöttem peremig
jó lesz ez, csak nagyon fura még kanyarodni vele, na meg ez az elsőfék tetszik nagyon
először én is azt hittem nem lesz majd olyan hú de jó, de eddig nem bizonyult kevésnek egyszer sem
igaz még csak 1 órája vagyok kész vele, de nagyon bejön...
főleg, hogy ilyen jól fog a fék
jó is az ha enduroból van átépítve
összedobtam a ketyerét
valami olyasmi!
tudom, hogy te fotóztad, csak kophtól kaptam meg este!
Ok gyertek....itthon vok !
Ja faszom elfelejtettem zoomolni na.. a végén rájöttem... most készülünk, irány anyámék leviszük a kutyát, kaja, aztán hozzád! kb 1 óra! mosunk?
Ügyes vagy Tibi..csak jól megvágtam mert kb egy pont volt a luki rajta....még jó hogy 15 MP-es a kép..lehet belőle még valamit kezdeni...de igen kezdésnek nem rossz csak gyakorolj
És igen ezt is Te fotoztad
Oda is írtam Tibi..hajrááááááááááááááááááá
Most már csak motorozni kéne megtanulnunk
Izé... Luki.. Ezt pont én fotóztam... ahhoz képest hogy semmi közöm hozzá... elég jó?
ezek ellenére is minden elismerésem az övé, ahogyan tereli azt a nagyvasat!
Ott nőtt fel kecsón, meg muszáj neki, ezt csinálja 25éve
bakker bitti nagyon érzi a mókát!
Majdnem Kecskuszon végeztem én is, csak a meló 1000 volt, ez a Bitti gyerekle hívott piros bojlert tesztelni ...jaúúú lett volna
Koph kollég az imént ajándékozott meg ezzel. hamarosan jön a többi!