Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumi, futómű de, nem tudok táv gyógyítani
Gumik nem kopottak? Nyomás rendben van bennük?
mármint a berget?
ki is próbáltad? engedte foxi?

csak el ne találjanak!

most hogy már lassan elérem az első 10 üó. van némi tapasztalatom a járgánnyal és van egy olyan furcsa jelenségem a mocin ha tempósabb hosszú ívű kanyarba megyek akkor amikor elkezdenék ráfeküdni az ívre elkezd bicskázni a motor és nem tudom szépen bevenni!

ez lehet futómű beállítási gond?
Na tudtam...
Ok! Foxinak megcsináljuk az oilcserét , szerintem utánna lenézünk... De ne fikázd szét a gumimat már... ráb...tam na... majd tőled lesz a következő:D
keresztbe fordulásos már velem is volt
ha annak következményei lettek volna....
10 szabad edzés, 11 időmérő, 13 első futi, 16 második, kb idők ezek
látta hogy lepattantak volna a töltények és ezért inkább eltette
meg félt a következményektől
(zűrösek a győri éjszakák)
Ok.. hánytól vagytok ti?
hogy törne le keze az olyannak.. a spant gyakorlatilag el akarták ütni... mondjuk nem is volt rendszám a Prestige-n, vagyis csak egy darabja... de azért akkor is dúrva nem? a kokainárus bmwsnek meg előre köszönnek nem? a motoros az tuti sunyiskodik mi? azért tisztelet a kivételnek a rend őrei közt is!
De az a haverod lehetett,me én kitáraztam vóna
Hát gyertek , ha akartok egy kis poros luftot szívni
én egyszer azt hittem hogy tényleg rám lőttek aztán már állt is le a motor eltört az ék és leesett a lendkerék (HM)
de volt hogy már a rendőr elővette a pisztolyt
Mondhatnám beteges de én is ezt szoktam csinálni néhe... most is áll egy berg a garázsban nálam....:DDDD
Meglátogassunk ott?
Dont worry, mikor lőnek rád ezért azt is meghallod majd
Áhoj mindenkinek!

Most este mielőtt eleredt volna a kurva eső a bergel durrogtattam egyet a közeli lakótelepen hát..... szóltak a riasztók rendesen
ez normális nem?!

Kurva jó volt gurulni!
Holnap cross verseny bugyiba ....akkor megnyugodtam hej de jó
Szép estét Mindenkinek!
Na mizu? Ja a gumim közepesen szar csak...:(
stét