most hogy már lassan elérem az első 10 üó. van némi tapasztalatom a járgánnyal és van egy olyan furcsa jelenségem a mocin ha tempósabb hosszú ívű kanyarba megyek akkor amikor elkezdenék ráfeküdni az ívre elkezd bicskázni a motor és nem tudom szépen bevenni!
hogy törne le keze az olyannak.. a spant gyakorlatilag el akarták ütni... mondjuk nem is volt rendszám a Prestige-n, vagyis csak egy darabja... de azért akkor is dúrva nem? a kokainárus bmwsnek meg előre köszönnek nem? a motoros az tuti sunyiskodik mi? azért tisztelet a kivételnek a rend őrei közt is!
én egyszer azt hittem hogy tényleg rám lőttek aztán már állt is le a motor eltört az ék és leesett a lendkerék (HM)
de volt hogy már a rendőr elővette a pisztolyt
most hogy már lassan elérem az első 10 üó. van némi tapasztalatom a járgánnyal és van egy olyan furcsa jelenségem a mocin ha tempósabb hosszú ívű kanyarba megyek akkor amikor elkezdenék ráfeküdni az ívre elkezd bicskázni a motor és nem tudom szépen bevenni!
ez lehet futómű beállítási gond?
ha annak következményei lettek volna....
meg félt a következményektől
(zűrösek a győri éjszakák)
de volt hogy már a rendőr elővette a pisztolyt
Most este mielőtt eleredt volna a kurva eső a bergel durrogtattam egyet a közeli lakótelepen hát..... szóltak a riasztók rendesen
ez normális nem?!
Kurva jó volt gurulni!