Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hella,
Pont ez a lényeg. Én minden héten közöttük vagyok Berlinben, félelmetes mennyire elmaradott, emberevő kannibáloknak tartanak bennünket.
Még a volt NDK-s tokos germán is lenéz mint egy sánta kutyát.

Elég szar a hírünk arrafelé...no, tettünk is érte.
Na gyerekek ezt érdemes megnézni!
R1 enduro
Nemtom mit akart a manus...talán tartos teszt vagy mijez?
Szasztok!
Valakinek nincsen egy 15-ös fogaskereke fölöslegben? 520-as lánchoz kellene.Közepe mindegy milyen,csak fogak legyenek rajta
Jó éjt Moto!
Nediccsekeggyé má
jaja ismerem, nem rossz :)
Hejj van?
Amennyire én tudom, a Hitlerjugend az annak idején éppúgy nem szabadon választott program volt mint nálunk a kisdobos-úttörő történet...az meg szerintem csak jó és becsülendő hogy ők szembe mertek nézni a múltjukkal (megvátoztatni már úgyse lehet), nem úgy mint mi...szerintem ez is az egyik oka annak hogy itt tartunk ahol...
ok, ez a lényeg, így kellene....................................csak amikor nálunk a 65 éves fazon büszkén vallja, hogy a Hitlerjugend tagja volt, ááá
Mondjuk a sport teljesen más mint az üzlet...mikor annak idején először volt nálunk a Mesterlövész VK, felmentünk Téténybe bámészkodni meg fotózgatni, ott is teljesen jól elvoltunk bármelyik nemzetbelivel...egyik ismerős szeretett volna fotózkodni pont a németek új mesterlővészpuskájával, én kértem meg angolul a srácot hogy hagymár...első szóra adta a kezünkbe, persze, tessék csak nyugodtan...
ccc, jólvanakkor
jólvan én judosokat ismerek,de teljesen normálisak..csak azért furcsáltam ezt a nagy hőzöngést...de itt is van sok olyan akikre meg biztos ők mondják hogy mekkora parasztok....
Nálunk a fő-főnökök (ügyvezető+a tulajok) azok...mondjuk tényleg elég hülyék...viszont legalább kulturáltak és udvariasak, ami kevéssé mondható el a magyarok nagy többségéről...
sajnos sokat. cégünk termékének 90 %-a német piacra megy...............
ismersz egyet is?
bocs, ha valakit bántok, de ki nem állhatom a németeket
Nem mind volt német...volt ott mindenféle náció, a kempingben velünk szemben pl. 3 brit csóka lakott, azokat a 3,5 nap alatt csak főzni láttam...de láttam svéd, amerikai, ausztrál meg a rosseb tudja még miféle rendszámú motort is...
jó is az, csak ez a sok aberrált német
Amúgy a képeket szabcsab kollgéga követte el...és még egyszer bocs az OFF-ért...
nem is az, csak a németek bennem mindig a háborút és az agresszivitást idézik fel............