Ő Zsoolti, a TM fan!
Eléggé jól oldotta meg a feladatot, mert kurva gyorsan körbeért...
Semmi extra, de a kitérdelős stílusával nagyon gyors.
Mondjuk én a két GSX-R pilótát néztem nagy áhítattal, az egyik valami "Bitti" becenevű egyén.
Milyen jól nyomták apám!
De a supermoto különítmény is nagyon ügyes volt.
Viszont volt egy pont amikor eléggé veszélyes volt, a lassú és a gyors csoport együtt gurulása.
Az aszfalt minősége nagyon jó. Tuti beállítási probléma volt.
Hát, most elegem lett ebből, nincs motivációm.
De remélem sokszor találkozunk motoros eseményeken.
Szia Biker! Köszi a fotókat!
Tetszett a pálya, de őszinte leszek: a pannonia ring és kakucs viszi nálam a pálmát. Lehet hogy csak rosszak a beállításaim, de ma egész végig pattogott a futoművem, csúszkáltam össze vissza, nem éreztem a gépet. Nem akarom a pálya minőségére fogni, mert látszólag nagyon jó minőségű, tehát valószínű más beállítást igényel.
Egyébként nagyon jól éreztem magam! Lacikával beszéltem telefonon, sajnálom hogy nem tudott kijönni, de biztosan megyünk még "hozzátok" motorozni. Sajnálom, hogy abbahagyod a supermotozást!
nekem a kötömön gyárilag a 320as tárcsa fix és úszó nyereg van hozzá.és gyári sm...sztem nem rossz,bár a fix nyereg biztos jobban fog,de közútra ez is fasza
Eléggé jól oldotta meg a feladatot, mert kurva gyorsan körbeért...
Semmi extra, de a kitérdelős stílusával nagyon gyors.
Mondjuk én a két GSX-R pilótát néztem nagy áhítattal, az egyik valami "Bitti" becenevű egyén.
Milyen jól nyomták apám!
De a supermoto különítmény is nagyon ügyes volt.
Viszont volt egy pont amikor eléggé veszélyes volt, a lassú és a gyors csoport együtt gurulása.