Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő Zsoolti, a TM fan!
Eléggé jól oldotta meg a feladatot, mert kurva gyorsan körbeért...
Semmi extra, de a kitérdelős stílusával nagyon gyors.
Mondjuk én a két GSX-R pilótát néztem nagy áhítattal, az egyik valami "Bitti" becenevű egyén.
Milyen jól nyomták apám!
De a supermoto különítmény is nagyon ügyes volt.
Viszont volt egy pont amikor eléggé veszélyes volt, a lassú és a gyors csoport együtt gurulása.
nála
30/6425877
méret alapján nála találsz bármilyet.Vagy ha nem beszerzi sztem.Nagyon rendes ürge.
nagyon szépen mentél! nem is tudtam volna elmenni meletted, csak elszúrtad és lementél az ideális ívről, és hagytál helyet elmenni...
Az aszfalt minősége nagyon jó. Tuti beállítási probléma volt.
Hát, most elegem lett ebből, nincs motivációm.
De remélem sokszor találkozunk motoros eseményeken.

Jó lett volna dumálni!
Pedig a képek alapján pont fordítva tűnik...
Apriliás kolléga emlékezetből motorozik?
biztos, hogy beállítási hiba volt, vagy gumi probléma. nekem úgy ment a gép, mintha sínen húzták volna....mondjuk nem is mentem akkora tempót mint Te!
Mondjuk amennyit én azalatt a fél év alatt mentem...
Szia Biker! Köszi a fotókat!
Tetszett a pálya, de őszinte leszek: a pannonia ring és kakucs viszi nálam a pálmát. Lehet hogy csak rosszak a beállításaim, de ma egész végig pattogott a futoművem, csúszkáltam össze vissza, nem éreztem a gépet. Nem akarom a pálya minőségére fogni, mert látszólag nagyon jó minőségű, tehát valószínű más beállítást igényel.
Egyébként nagyon jól éreztem magam! Lacikával beszéltem telefonon, sajnálom hogy nem tudott kijönni, de biztosan megyünk még "hozzátok" motorozni. Sajnálom, hogy abbahagyod a supermotozást!

Kár az esőért. Jó lett volna ha többet tudtok menni.
a motorom előző tulajánál megmaradt, mert nem vettem meg akkor De úgy néz ki hogy most elhozom tőle
de sajnálom, hogy elkezdett esni az égi áldás.

biker1000 kollégával megfejtettük, hogy miért nem fér el a lábam rendesen. meg kell hogy mondjam, arra a problémára világított rá, amire gondoltam

Biker1000
+ ügyesen motoroztatok! Tetszett a pálya neked?
találtál sm szettet?
Kecskemét ma.
jóestét!
nagy vihart kavartunk ma kecskeméten! szó szerint! volt égszakadás, jégeső, dörgés, villámlás...
tehát akkor fél évet ki fog bírni nekem is
Én majdnem fél évet jártam úgy hogy hiányzott egy küllő a hátsókerékből (egy másik meg el volt görbülve)...úgyhogy gondolom igen.

Ha gyári KTM kerék, akkor bármelyik kereskedésben. Ha nem az akkor fogalmam sincs...
Sziasztok :)

Most értünk haza Kakucsról, 6 ra mentünk oda ismét és mocizhattunk még

azt mondjátok meg nekem h az 00h:51sec:00msec milyen köridő?

annyit sikerült mennem így első alkalommal
nekem a kötömön gyárilag a 320as tárcsa fix és úszó nyereg van hozzá.és gyári sm...sztem nem rossz,bár a fix nyereg biztos jobban fog,de közútra ez is fasza
SM-felni: ha 1 küllő hiányzik a hátsó kerékből, akkor azt jól gondolom, hogy elég csak gumicserekor betekerni

És hol lehet beszerezni ilyen küllőt ?
Rendben.
így már értem kösszi
Adapter még nincs hozzá, majd hétfőn viszem az esztergályoshoz.