Nekem tényleg véletlenül lett a Berg. Féltem is, mivel szinte mindenki lebeszélt róla! De az első pár gurulás engem igazolt, úgyhogy azóta nem érdekel ki mit mondd.
Szerintem jobban nem is választhattam volna!
Könnyű, erős, szép stb...
igazad van
és ok fejtem tovább: nekem a berg tetszett a legjobban külsőre, és tetszettek azok az infók amiket a "menetéről" olvastam, hallottam, láttam! Nekem egy álmom vált valóra azzal hogy azt a motort tudtam megvenni amit szerettem volna tehát egy megvalósult-álomról és ezzel már emóciókról beszélek!
nekem ezért különleges ez a Berges téma!
nem tudom milyen a ktm de ez a berggép nagyon bejött tényleg élvezet minden megtett üó. és tényleg érzem azt a varázst amit itt is és máshol is mondanak a bergesek.
Régi vágyam, hogy vegyek végre egy motort, de eddig anyagilag nem engedhettem meg magamnak. A helyzet most sem nagyon változott, de van remény. A youtubeon meghirdettek egy reklámfilmkészítő versenyt, aminek a közönségdíjára hajtok egy gyorsan összetákolt reklámmal. A díjat az kapja, akinek a filmjét a legtöbben nézték meg. Ezért kérlek titeket is, hogy segítsetek motorossá válnom. Nektek csak egy kattintás, nekem meg a világ. Egy gépről csak egyszer számol, szóval ahány gépen látod, annyiszor jöhet a katt. Ez nem kamuszöveg, korábban is írtam már a fórumra, csak azóta sem lettem közelebb a dolgokhoz, de talán most. Előre is köszönöm mindenki segítségét.
Éppen ezt dumáltuk ma Gödöllőn, hová süllyed még le ez a topic!? És tessék...