Volt egyszer egy eszmecserénk Lukival (talán nem is itt hanem a klubos fórumon) Vermes kollégáról, aholis az képezte a vita tárgyát hogy az említett elmegyenge barátunk a supermoto előtt motorozott-e terepen avagy nem...na nekem valamelyik nap eszembe jutott hol hallottam én azt hogy ő krosszozott: itt (16p környékétől érdemes figyelni)...
Helló!
Most akarok venni egy Rieju Spike rr motort! És ha van valakinek ilyen motorja akkor megtenné hogy ír róla? ÉS egy +70-es hengerrel kb. mennyit kell elmennie ? És miről lehet megállapítani hogy kopott esetleg vagy nem olyan jó már a blokkja (minarelli)?
na ezt nem kellet volna te faszkalap, nem egykerekezni mentem!hogy utálom az ilyen rosszindulatú köcsögöket!ami fájdalmat ott megkaptam azt még neked se kívánom,és nem a testi fájdalmon van a hangsúly....inkább gondolkozz el azon,hogy miért csak 1(te) emberrel vannak itt a konfliktusok? mert egy arogáns fasz vagy...lassan a tököm kivan ezzel a szar forumozással is , nem is írok többet...leszarom..aki ugy érzi fel tud hívni, vagy bármi..egyébként birok mindenkit,jó fejek vagytok,remélem motorozunk majd idén... na sziasztok, jó supermotózást!
Nem unod még? Puhos vagy nem, legalább volt annyi eszem, hogy 0 fokba nem megyek slick gumival, susogós dzsogingba a teszkó parkolóba 1 kerekezni...ennyi...
ez nem játék kérdése,hanem hogy télleg tökös vagy, vagy csak nagy a pofád.én fosok be tőled mert egy puhos fasz vagy , nem mernél szemtől szembe kettőt szolni se ..ismerem az ilyeneket..erről ennyit.NA téma lezárva! a többiektől boccs.... más, kicsit rosszul esett Biker elkeseredése,pedig ő aztán imádja a supermotot...tavaly a legjobb motorozásom vele volt,sőt ő tanított engem, és remélem idén is lesz közös motorozás! próbáljátok kicsit ti is lelkesíteni, kár lenne ha elfordulna ettől a sporttól
Ez főleg akkor volt különösen vicces amikor én a Duke-kal mendegéltem, Gustafsson meg az R-es Advencsőrrel került ki - kanyarban! Pedig még azokat éreztem a legkevésbé gázosnak...képzeld milyen lehetett a többi!
Annyira leszarom, hogy mit jegyzel. Beleokoskodsz más beszélgetésébe, és még neked áll feljebb...keres más játszótársad a homokozóba magadnak! Csocsi...
rem lesz ott meg vki