Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos nem volt nálunk csak iphone... ugyhogy ilyenek a képek, majd még töltök fel
elsőre nem rossz!
51 sec es köridőt sikerült összehozni
Hát igen...a csizma az otthon maradt
De valami nagyonolcsó legyen - drágán egyedül is tudok szerezni...muhaha...
Valamit nagyon eltalálhatott, mert marhára gyorsan köröztek.
8,5
hanyas méret is kellene?
OFF: utánna kell járnom, de nem akarlak nagyon hitegetni. de azért megpróbálom ( nem a hitegetést!)
Tényleg, OFF: Luki, SI bakancsot megnézted nekem hogy van-e meg hogy mennyi?
OFF: Lukas, Sidi MTB cipőt tudsz szerezni?

On:
Azok az Aprilia SXV hangok! Hú, mennyire jó volt hallani...
rooftop remélem legközelebb beszélni is tudunk, most nem volt túl alkalmas az időjárás hozzá :D
meglepődtem amikor feljöttél pályára aztán beértél mellém az egyenes végén, azthiszem akkor még a kawás is legurult a fűre ijedtébe :D
Ha én volnék az időjárás, nem szarakodnék holmi gagyi jégesőkkel, agyonbasznám őket a picsbe egy jólirányzott villámcsapással.

csodálkoztam is volna ha nem tudod ki volt!
hát jah.... úgy kerülgettek ki minket a pályán, mint a pocsolyákat....
a büfében elkaptam egy pár mondatát: "...felmentem a pályára és éreztem hogy nagyon szar a futómű. Álitottam rajta, de csak 1 klikket, és kurva jó lett...."
vazze én ha nyóc klikket tekerek, akkor sem érzek semmit!
szeva mindenkinek.
Luki, vasárnap nem jöttök pócsra?
Zsooltival próbáltuk megfejteni a ritmusuk titkát. Azon a kis pályán egy métert nem mentek egyenesen, 20méterre volt a kanyar már lapra fektette...
akkor ez ilyen GD típusú időjárás volt
hát elég goromba időjárás kerekedett! bent ültünk az autóban és semmit sem láttunk ki, amikor elcsendesedett már csak azt vettem észre hogy elmentél! de megértem, nem volt értelme maradni. amikor kicsit elcsendesedett mi is kiugrottunk gyorsan összepakoltunk, és padlógázon elhúztunk...
mondhatjuk nyugodtan azt, hogy porrá zúztak minket
köszi
Vágom. Poénnak szántam.
Te, milyen jól mentek nem?
"Bitti" = Bitter Sándor
Bazdki mikor jött a jég, padlógázon kilőttem a pályáról.
Gondolhatod, ha összeverettem volna az új autót...
Akkor csak memóriából tolhatja, mert attól a sildtől kizárt hogy előre bármit is lásson...
hát én sem így terveztem... azt hittem lesz időnk beszélni kicsit, de a vihar keresztülhúzott mindent...