Kedves Buschard-om ,
Most momentán a jövő hét végét látom tisztán. Természetesen ha az utána való héten is tudunk rendezni némi hajkurászást benne vagyok abba is!
Azt hittem milliomos csemetének tartasz, akinek a politikus apukája vett a nép pénzéből egy hypermotardot. Az irritált, hogy mennyire felesleges, szar dolognak tartottad, de rájöttem más nem is lehetett a véleményed erről a projektről.
"Barátunk"?!? Azért túlzásokba ne essünk kérem!
Amúgy az tényleg egy szép sztori volt...hehehe...mondjuk igazából azóta se értem min kaptad úgy fel a vizet...
Helóka Mindenki,
Megint próbálkozom...
Jövő hét szombaton ( Május 9 ) próbálok napot szervezni Kakucsra!
Találkozó: 13.00 Kakucsring főbejárat, vagy aki nem tudja merre van jöhet velem is.
Az elmult héten lecsekkoltam szerintem kifejezetten jól hajtható a pálya és nincsenek túlsokan.
Tehát ......
Hella,
Nem nagy tragédia ám ez. Megcsömörlöttem az egész szarkavarástól.
Ez a fórum is elvesztette eredeti funkcióját, kiégett, unalmas lett.
Tartom én a kapcsolatot mindenkivel ugyanúgy, de ha nem okoz örömöt ez az egész, akkor kell váltani. Bízom benne a kis CRF jó választás lesz.
Más: a konfliktuskezelés, és a kompromisszum keresés, igazi erény a mai világban. Hiánycikk!
Giraffe írásai mögött nem feszülnek indulatok, míg tudom te komolyan gondolod, hogy szétkúrod a fejét. Ha figyelmesen elolvasod mindig a lényeget írja, a maga stílusában. Sokszor elkívántam én is a picsába, mikor kioktatott telefonba, de rá kellett jönnöm, hogy igaza van.
Én, hogy összeugattam GD barátunkkal? A Hypermotard miatt. Mégis bármikor tudok vele kommunikálni...
Na nem akarok szentet faragni Giraffe-ból, de kurvára ismerlek mindkettőtöket!
Ma benézek a pályára du.
Lukas Pesek hívott este, hogy átjönnek Kakucs után...
az adapter is ott készül?