Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösszí
az adapter is ott készül?
Elküldtem..
írj a hirdetésemhez üzenetet...ha nem gond
Odaadtam a helyi motorboltos csávónak, az Ő számát meg tudom adni, ha adsz egy e-mailcímet.
Ha csináltattad megmondod hogy hol?elérhetőseggel
Jól mondod, a nyereg az tud mozogni...Igen, lézerrel vágták, 14ezerbe került.
úszó a nyereg, jólesz az, nekem is igy volt
helló!
ez lézerrel lett vágva?
Nem úgy volt hogy ekkora méretnél már jobb ha "úszó" a tárcsa
ejj de vagesz
Miért nem vagy MSN-en koma? Mutatnom kell valamit! Tessék! Végre nem légfékes a gép
Akkor erre még visszatérünk
Kedves Buschard-om ,
Most momentán a jövő hét végét látom tisztán. Természetesen ha az utána való héten is tudunk rendezni némi hajkurászást benne vagyok abba is!
öröm volt ma pályázni ilyen szép napos időben!
Ja...hát annál azért többet tudok rólad hogy ekkorát tévedjek...
Azt hittem milliomos csemetének tartasz, akinek a politikus apukája vett a nép pénzéből egy hypermotardot. Az irritált, hogy mennyire felesleges, szar dolognak tartottad, de rájöttem más nem is lehetett a véleményed erről a projektről.
"Barátunk"?!? Azért túlzásokba ne essünk kérem!
Amúgy az tényleg egy szép sztori volt...hehehe...mondjuk igazából azóta se értem min kaptad úgy fel a vizet...
Sziasztok!

Fazer Én csatlakoznék hozzád egy Kakucsozásra de a 9-e nem nekem nem jó de héttel később benne vagyok!

Jocó vagy Yokoo a feltett videók isszonyatosan jók ha van még ilyen ne rejtegesd!
Helóka Mindenki,
Megint próbálkozom...
Jövő hét szombaton ( Május 9 ) próbálok napot szervezni Kakucsra!
Találkozó: 13.00 Kakucsring főbejárat, vagy aki nem tudja merre van jöhet velem is.
Az elmult héten lecsekkoltam szerintem kifejezetten jól hajtható a pálya és nincsenek túlsokan.
Tehát ......
Hella,
Nem nagy tragédia ám ez. Megcsömörlöttem az egész szarkavarástól.
Ez a fórum is elvesztette eredeti funkcióját, kiégett, unalmas lett.
Tartom én a kapcsolatot mindenkivel ugyanúgy, de ha nem okoz örömöt ez az egész, akkor kell váltani. Bízom benne a kis CRF jó választás lesz.

Más: a konfliktuskezelés, és a kompromisszum keresés, igazi erény a mai világban. Hiánycikk!
Giraffe írásai mögött nem feszülnek indulatok, míg tudom te komolyan gondolod, hogy szétkúrod a fejét. Ha figyelmesen elolvasod mindig a lényeget írja, a maga stílusában. Sokszor elkívántam én is a picsába, mikor kioktatott telefonba, de rá kellett jönnöm, hogy igaza van.

Én, hogy összeugattam GD barátunkkal? A Hypermotard miatt. Mégis bármikor tudok vele kommunikálni...
Na nem akarok szentet faragni Giraffe-ból, de kurvára ismerlek mindkettőtöket!

Ma benézek a pályára du.
Lukas Pesek hívott este, hogy átjönnek Kakucs után...

Szép napot nektek!
Peace!
ki tud levego szurot persze olcson a vasamhoz tlr1000 suzuki?
Jó Reggelt Mindenkinek!
am jóreggelt mindenkinek!
remélem ma páran összefutunk kakucson!
na ezt tényleg nem kellett volna!

Lacika! ugye nem mondtad komolyan hogy itt hagyod a fórumot!