Ha már nosztalgiázunk...pár életkép a 2006-os European Bike Week-ről...köztudott hogy antiszoc vagyok, sose gondoltam volna hogy ilyen mocskos sok ember között valaha is jól fogom érezni magam...de azt mondom, ezt legalább egyszer mindenkinek érdemes megnéznie...a legnagyobb európai motorostalálkozó, és itt van alig 600 km-re (Bp-től mérve)...az egyik képet LaciCRm kollégának ajánlom - kitaláljátok, melyik az?
Így talán jobban látni.
Emlékszem mikor beregeltem ide ( 88.oldal, azóta már mennyi minden történt ) és feltettem ezt a képet. A srácok egyből "kicikiztek" a hajcsat miatt.
Így vissza tekintve nem biztos, hogy a kétszemélyes endurozásokat most is bevállalnám!
Spiginek sokat köszönhetünk, Ő vitt bele fehérváron sokunkat a supermoto-ba!
Emlékszem mikor beregeltem ide ( 88.oldal, azóta már mennyi minden történt ) és feltettem ezt a képet. A srácok egyből "kicikiztek" a hajcsat miatt.
Mikor megjött a dokihoz az sm felni, huh milyen kis csilli-villi volt. Olyan szép lett vele a mocc. Hihi, akárhova léptünk mindenhol megcsodálták!
Sanyinak (Spigi)nagyon nagy köszönet jár, hogy hagyott moccolni!
Valami supermotozás nem lessz valahol valami pályán nem tud valaki valamit? köszi