Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok kcsg német
És még
Még képek
Ha már nosztalgiázunk...pár életkép a 2006-os European Bike Week-ről...köztudott hogy antiszoc vagyok, sose gondoltam volna hogy ilyen mocskos sok ember között valaha is jól fogom érezni magam...de azt mondom, ezt legalább egyszer mindenkinek érdemes megnéznie...a legnagyobb európai motorostalálkozó, és itt van alig 600 km-re (Bp-től mérve)...az egyik képet LaciCRm kollégának ajánlom - kitaláljátok, melyik az?
nem baj, a lényeg, hogy tapadjon a (bély).........gumma
Meg túragép...meg hardenduro...meg még supermoto is...óllinvan...
Ez is az volt...szép nagy robogó...
nem láttam mostanság,csak túragépeken, meg robogókon
Tettem volna fel rá inkább ilyet?
Mi a baj vele?

Így vissza tekintve nem biztos, hogy a kétszemélyes endurozásokat most is bevállalnám!
Hű...nagy méretben de szar ez a kép...
ez most nekem is tetszik, de az a középső támasz (te is folyton kötekedsz)
én is mindig a tanknál akadtam meg...
Mit gondolsz miért keresek égen-földön fekete tankot az EXC-re is?
na azért ehhez Te is kellettél!
Spiginek sokat köszönhetünk, Ő vitt bele fehérváron sokunkat a supermoto-ba!
Így talán jobban látni.
Emlékszem mikor beregeltem ide ( 88.oldal, azóta már mennyi minden történt ) és feltettem ezt a képet. A srácok egyből "kicikiztek" a hajcsat miatt.
Válasz az előzőekre: FIATALSÁG, BOLONDSÁG!
ejjj, de gyönyörű az a vas full feketén! én is mindig black moto-t akartam...
hidd el, hogy az idő múlásával ugyanolyan szép emlék lesz az amikor először ráültél a Bergre, mint bármelyikőnknek az első emlékek!

Mikor megjött a dokihoz az sm felni, huh milyen kis csilli-villi volt. Olyan szép lett vele a mocc. Hihi, akárhova léptünk mindenhol megcsodálták!

Sanyinak (Spigi)nagyon nagy köszönet jár, hogy hagyott moccolni!
hello!

Valami supermotozás nem lessz valahol valami pályán nem tud valaki valamit? köszi
Nem is értem mit vagizik itt a KTM az SM-T-vel...én már 2006-ban feltaláltam a túrasupermotot...kérem is a jogdíjamat...wehehe