Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Reggelt http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=6978&cat=&mid=1104
Sajnos nem az enyém. Ha az lenne a büdös életben nem, adnám el, de mind1... Nincs forgalmija, se vámpapírja. Gondolom ezért. Lehet van vmi eljárás, amivel rendszámoztathaó, de én nem tudok róla. Kamionozik cimborám, ő hozta be. 2 gyári kulcs sokat elárul... Nekem ideadta volna 750-ért is, ha lenne pénzem rá 1 percig nem gondolkoznék megvegyem-e. Őszintén remélem, nem kótyavetyéli el, és ha lesz egyszer pénzem, meg tudom venni. Faszomapénztelenségbemár... 450-éer vettem nyár előtt sajátomat, ami egy 125-ös supermoto volt, 2000-es évjárat. Ahhoz mérten ez a vas nem picit jó vétel. Okozott pár álmatlan éjszakát a vas, nem mondom. Agyonhasznált, gondolhatjátok... Még gumi sem volt cserélve rajta...
Üdv mindenkinek!

1 kérdés: miért nem rendszámozható a paripád?

Balu
Most néztem HusaberG-ék Alpina kerekeket forgalmaznak, nem ismerem a márkát, de bizonyára jó.
Az biztos, hogy a Behr felni nagyon massziv, az exelnek a Kiskökény alatt kiszakadtak a küllői, pedig az drágább mint a Behr
Hát az elsőre irtam egy körülbelüli árat, mivel régebben 5 col széles felnit kerestem és akkor képbe voltam árak tekintetében, de az rég volt. Akkor volt az első 30 körül, talán alatta, a hátsó 50 körül..
+ agyak +küllő ugye, magyarul egy szett
Most látom első hátsót irtál. És akkor már nem kéne egy, vagyis két agy, amire ráfűzöd?
kösszi!de az első hátsó együtt 30 vagy külön külön?
hali! egy Behr felnit 30 rugó körülre tippelnék. Hívj fel egy illetékest az ügyben, mondjuk a Husabergeseket, de az ebayen is találhatsz valószinűleg kedvezőbb áron
szeva!látom te elég sokat költöttél a mocidra!azt nem tudod mennyi lehet egy első hátsó 17" ráf meg a küllők?
Persze járkálni másmilyen gumával is lehet, de hogy ez tapad a legjobban az fix
Esőgumival simán eljárkálhatsz szerintem
Hello!
Van olyan köztetek aki rakot már "téli gumit" supermotora? Ér az valamit? Az az igazság hog szeretem a terepmotorozást is és nyáron járkáltam földutakon de egy kicsit parás mert csuszik, most meg hogy sarasak a földutak igazábol elsem tudok meni.
Ara is gondoltam hogy rakok alá enduró felniket de nemtudom hogy hogyan kell a fékrendszert átalakítani... Féknyerget is cserélnem kell vagy hozá tudom állítani a kiseb tárcsához is? Vagy a tárcsát nem lehet átcserélni a felniken?
Ha valaki tudna a fék dologra valami jo tipet akor azt megköszönném
jó, láttam már én is CR125-öst veretni az Oktogonnál a sorok között, de azért sztem nem ez a jellemző...
Baráti köröm ilyen apróságokon nem akad fent. Igaz, nem Bp-en laknak. Rendőr utánuk sem ment, ők is tudják hogy esélytelenek még a böszme bmw mocijukkal is. Egyszer elkapták havert, kapott 10e büntit, mert no jogsi, rendszám, stb... nevetséges összeg. Én Bp-en is tök lazán jártam, le se szartak rendőrök. Mondjuk lehet haverjaim könnyelműek... Meg én is mert szarnék a rendszámra. Raknék rá egy kamut, hogy ne szúrjon szemet és kész. 200e forgalombahelyezés, kötelező... ? Hahaha Nem városban használat cross/supermotók min fele fut így. Na nem egy követendő példa! Csak hallkan megjegyeztem
Nem.
Pályára nem ilyet vesz az ember, rendszám nélkül meg nem tudsz vele utcán menni...
Gyerekek!
Nem kell senkinek egy 1 éves, 3000km-es, lc4 640 supermoto, akrával 800.000-ért?
Nem rendszámoztatható az a baj!? Szerintem ajándék ennyiért... Főleg ha még enged is belőle... :)
sziasztok! mi a helyzet? sajna csak keveset tudok írni suli,barátnő,stb programok...
Csak neked Foxi karácsonyra
Foxgirl köszi a myvip jelölést
Hali!

smhooligan

Érdeklődnék,hogy mennyire tartós a 450 SMR?
Ma néztem egyet,nagyon tetszik is,de kiváncsi lennék neked,mennyit bír benne a hajtókar a dugyttyú,a kuplunk és egyéb kópó alkatrészek rendszeres szervíz mellett?
1x mentem én is ktm-mel jó volt többet nem tok róla!
Ja majd elfelejtettem HUSABERG RULEZ !
Szevasztok van nekem egy "supermotom " (idézőjelbe mert köze nincsen a nagyokhoz) de van egy kis gondom hogy hátul a kerék 18as és max 140es gumi megy rá . Nem tudna ezekkel az adatokkal valaki valami jó gumeszt ajánlani?
hy !