Sajnos nem az enyém. Ha az lenne a büdös életben nem, adnám el, de mind1... Nincs forgalmija, se vámpapírja. Gondolom ezért. Lehet van vmi eljárás, amivel rendszámoztathaó, de én nem tudok róla. Kamionozik cimborám, ő hozta be. 2 gyári kulcs sokat elárul... Nekem ideadta volna 750-ért is, ha lenne pénzem rá 1 percig nem gondolkoznék megvegyem-e. Őszintén remélem, nem kótyavetyéli el, és ha lesz egyszer pénzem, meg tudom venni. Faszomapénztelenségbemár... 450-éer vettem nyár előtt sajátomat, ami egy 125-ös supermoto volt, 2000-es évjárat. Ahhoz mérten ez a vas nem picit jó vétel. Okozott pár álmatlan éjszakát a vas, nem mondom. Agyonhasznált, gondolhatjátok... Még gumi sem volt cserélve rajta...
Most néztem HusaberG-ék Alpina kerekeket forgalmaznak, nem ismerem a márkát, de bizonyára jó.
Az biztos, hogy a Behr felni nagyon massziv, az exelnek a Kiskökény alatt kiszakadtak a küllői, pedig az drágább mint a Behr
Hát az elsőre irtam egy körülbelüli árat, mivel régebben 5 col széles felnit kerestem és akkor képbe voltam árak tekintetében, de az rég volt. Akkor volt az első 30 körül, talán alatta, a hátsó 50 körül..
+ agyak +küllő ugye, magyarul egy szett
hali! egy Behr felnit 30 rugó körülre tippelnék. Hívj fel egy illetékest az ügyben, mondjuk a Husabergeseket, de az ebayen is találhatsz valószinűleg kedvezőbb áron
Hello!
Van olyan köztetek aki rakot már "téli gumit" supermotora? Ér az valamit? Az az igazság hog szeretem a terepmotorozást is és nyáron járkáltam földutakon de egy kicsit parás mert csuszik, most meg hogy sarasak a földutak igazábol elsem tudok meni.
Ara is gondoltam hogy rakok alá enduró felniket de nemtudom hogy hogyan kell a fékrendszert átalakítani... Féknyerget is cserélnem kell vagy hozá tudom állítani a kiseb tárcsához is? Vagy a tárcsát nem lehet átcserélni a felniken?
Ha valaki tudna a fék dologra valami jo tipet akor azt megköszönném
Baráti köröm ilyen apróságokon nem akad fent. Igaz, nem Bp-en laknak. Rendőr utánuk sem ment, ők is tudják hogy esélytelenek még a böszme bmw mocijukkal is. Egyszer elkapták havert, kapott 10e büntit, mert no jogsi, rendszám, stb... nevetséges összeg. Én Bp-en is tök lazán jártam, le se szartak rendőrök. Mondjuk lehet haverjaim könnyelműek... Meg én is mert szarnék a rendszámra. Raknék rá egy kamut, hogy ne szúrjon szemet és kész. 200e forgalombahelyezés, kötelező... ? Hahaha Nem városban használat cross/supermotók min fele fut így. Na nem egy követendő példa! Csak hallkan megjegyeztem
Gyerekek!
Nem kell senkinek egy 1 éves, 3000km-es, lc4 640 supermoto, akrával 800.000-ért?
Nem rendszámoztatható az a baj!? Szerintem ajándék ennyiért... Főleg ha még enged is belőle... :)
Érdeklődnék,hogy mennyire tartós a 450 SMR?
Ma néztem egyet,nagyon tetszik is,de kiváncsi lennék neked,mennyit bír benne a hajtókar a dugyttyú,a kuplunk és egyéb kópó alkatrészek rendszeres szervíz mellett?
Szevasztok van nekem egy "supermotom " (idézőjelbe mert köze nincsen a nagyokhoz) de van egy kis gondom hogy hátul a kerék 18as és max 140es gumi megy rá . Nem tudna ezekkel az adatokkal valaki valami jó gumeszt ajánlani?
1 kérdés: miért nem rendszámozható a paripád?
Balu
Az biztos, hogy a Behr felni nagyon massziv, az exelnek a Kiskökény alatt kiszakadtak a küllői, pedig az drágább mint a Behr
+ agyak +küllő ugye, magyarul egy szett
Van olyan köztetek aki rakot már "téli gumit" supermotora? Ér az valamit? Az az igazság hog szeretem a terepmotorozást is és nyáron járkáltam földutakon de egy kicsit parás mert csuszik, most meg hogy sarasak a földutak igazábol elsem tudok meni.
Ara is gondoltam hogy rakok alá enduró felniket de nemtudom hogy hogyan kell a fékrendszert átalakítani... Féknyerget is cserélnem kell vagy hozá tudom állítani a kiseb tárcsához is? Vagy a tárcsát nem lehet átcserélni a felniken?
Ha valaki tudna a fék dologra valami jo tipet akor azt megköszönném
Pályára nem ilyet vesz az ember, rendszám nélkül meg nem tudsz vele utcán menni...
Nem kell senkinek egy 1 éves, 3000km-es, lc4 640 supermoto, akrával 800.000-ért?
Nem rendszámoztatható az a baj!? Szerintem ajándék ennyiért... Főleg ha még enged is belőle... :)
smhooligan
Érdeklődnék,hogy mennyire tartós a 450 SMR?
Ma néztem egyet,nagyon tetszik is,de kiváncsi lennék neked,mennyit bír benne a hajtókar a dugyttyú,a kuplunk és egyéb kópó alkatrészek rendszeres szervíz mellett?