Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén volt mocizás?
Az érdekelne,hogy mennyire bírja a hajtókar, és a dugattyu benne!
Gondolkodok egyben,ami rendszámos lenne!
smhooligan!

Had kérdezzem már meg,hogy mennyire tartós a 450 SMR?
Ugye az olyan mint az SX csak 6 fokozatú váltós!
lassult!
dehogy gyorsultam, a szünetbe felmentem baromkodni
gyorsultál?
kemény

sziasztok
ma kaptam ezt a képet bár az eset 2005 ös
Szióka!
Anno...még simóztunk és ketten belerepültek ilyen kis csatornavízbe (patakszerű). A gép elmerült...ketten sikerült kihúzniuk...majd hangoskodtak 1mással...végül beindították és hazajöttek :-)
én annó a 610 ese jártam úgy hogy azért állt le, mert sár volt a gyertya 2 pólusa között. meg a karbiba, meg a kipuffba, meg majdnem mindenhol. röviditettem a dunába, csak kicsit mélyebre sikerült, és a kormány se látszott ki, makd a végén bent is ragadtam.
Én elhiszem.
-Már kérdeztem le ott másik Lc4est
volt ott már 110e km SXC ami már végül 1:1es arányba ettették a sarat és a benzint...és neki is belül nem látszot semmi rendkívüli.... a szokásos cuccokat kicserélték és viszontlátás
az első magyar, aki motorral backflip-et ugrott és a második aki elindult a Dakaron...

nem, a versenyzők sokkal jobban odafigyelnek a karbantartásra mint az átlag motoros...a gép állapotán sokkal többet rontott a 2., nem versenyző ámde meglehetősen balf#sz tulaj hozzánemértése mint az hogy a Richárd versenyzett vele
amúgy szeptemberben Ócsán lett szétszedve a gép, meg lehet kérdezni a Norbiékat róla, hogy milyen állapotban van...akik csak szétszedve látták, nem nagyon hitték el hogy 70e van benne...a váltó fogaskerekein pl. gyakorlatilag nem volt látható kopás!
Hát...baromira nem. De ha versenyző volt akkor már több oldalról megette a kenyerét a gép...nem?
na ez az....ez csak növeli az értékét...kuriózum..Perepatkó régi gépe tényleg

Balu:Perepatics Ricsié volt ez a gép,ha mond neked valami a név
monnyuk az első tulaj azé nem akárki volt...
végülis, jogos
Én majd még visszanézelődök...

Eszmei érték, kész vagytok
Miért hány ugyanilyen motor van még idehaza,és nincs olyan fórum ahol ne jelentél volna meg vele,tudtommal...
mármint enyimnek?
ugyan miért?
mivel úgyis megint endurot akarok venni, nem sok mindent tudnék kezdeni a megmaradt endurokerékkel...szal SM-ként nem nagyon érné meg eladnom...asszem