Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó neked hogy sikerül eladni
ÉN nemsokára motyótlan leszek konkrétan szombaton
te is vadászpilóta akartál volna lenni?
Ébresztő superlotyósok!
Mi ez a punnyadás?
aham értem ha teljesen aktuális lesz akkor majd még beszélünk róla
Ha veled beszéltam 11 körül ma telefonon, akkor már tudod, ha nem akkor leírom mégegyszer. 2 kulcsal ellopni motort elég nehézkes. Adásvételiben gondolom benne vannak a számok, de mivel nem láttam (nem enyém) ezt csak 99%-ra mondom. Ha érdekel, számom már leírtam fórumba, hívj és megadom spanom számát szívesen. 1 bizos... foglalózta már leon-t, nem vár sokat eladással.-ha még egyáltalán megvan.
Ahha...Hát nemtom mi eljárás létezne erre. Viszont az sem okoz kevesebb fejfájást, ha megfognak azzal. Akiket én hívtam fel, azok azt mondták, h az övéké (motor és váz)szám nélkül jött ki...hát, most erről az ugrik be, h kint lehet, h kőrözés alatt áll a gép. De ha van 2 db gyári kulcs, akkor más a helyzet. Megejtek 1 telefont ezügyben sztem. A számok benne vannak?

B.
ktm supermoto szett kopleten olcson elado!
90% gumik,320-as jó állapotu tárcsa.alulánckerék mindenel együtt=155eft
érd:705377495
Most nincs is mocim sajna.....de Hondám volt egy cr80 as......
Léptem!

Szióka!
Miért nem raksz fel képet a mocidról?
Én inkább Hondás vagyok mint Yamahás....
biztos, valami szép Yamahásat is.....................
Na majd én is körül nézek hátha találok valahol.....
én is csak úgy szedegetem le innen-onnan
Vannak még ilyenek neked?
Szióka!

Igyekszem!
Szió!De jó képek
halihó... kész nem tudom mi van velem,kielégültem,hallottam...gyorsan hozzon valaki egy vízpumpa szimeringet meg hengerfej tömítést és cserélje ki nekem és wáááá odabaszok
Szia!
máááásfél hónap állás után,benzincsap kinyit, kipuff dugó kiszed,kettő rárúg és duruzsol! lehet még sincs olyan nagy kompresszi hiány
Köszike!