majd a Sanya megszervezi a supermoto iskolát oda jön az egész sm fórum,mindjárt csináltatunk vele szépségversenyt is a supermotozáson kívül.
utána este meg jól beiszunk oszt kész
Remélem lesz még néhány normális motoros a fórumon, mert a "húúú, de gyors vagyok","én vagyok a szép és jó", "gyertek gyorsan dugjatok meg, mert én vagyok a vagány csaj", "meg nem ismerem fel az akro közepét, és azt hiszem átvertek", ebből már marhára elég. PERSZE TISZTELET A KIVÉTELEKNEK, MERT AZ ELMÚLT PÁR HÉTEN ÉSZREVETTEM, HOGY VAN KÖZÖTTETEK JÓ MOTOROS IS! AKI AZ, AZ ÚGY IS ÉRTENI FOGJA, ÉS REMÉLEM NEM BÁNTOTTAM MEG A JÓ ARCOKAT!
Már vannak a dört részen,hullám sor is, de ha voltál már biztosan láttad,ha meg nem láttad akkor meg nem kerested ,és ha nem kerested,akkor nem hiányzott,és ha nem hiányzott akkor meg most miért kellene!Ha úgy sem használtad eddig
Sziasztok!
Gyors hozzászólásra van szükségem. Ismét, mert több ember, többféle vélemény.
Mennyi ér szerintetek, egy 1 éves, 3000km-es lc4 640 supermoto, egy csöves akra rendszerrel, olasz adásvételivel? Tehát nuku rendszám, forgalmi, viszont tökéletes állapot, 2 gyári kulcs... Üzembehelyezés ezért kétséges.
nos?
utána este meg jól beiszunk oszt kész