Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát szerintem ez eredeti akra, vagy ha mégse, akkor meg olyan jó másolat, hogy van olyan minőségű mint az eredeti...lényeg, hogy jól szóljon, az gondolom meg megvan...
széles utat!
ugy veszem észre,nagyon otthonas mozogsz minden témában
Ezeket kérded?
Azér írtam Husaberget,mert az ürge azt tartja magának a legjobbnak!
Figy!

Férreértesz!
Én KTM párti vagyok,de semmi bajom Bergel!
Ki tudja! Talán még lesz is az életbe nekem is!

Neke ezzel az ürgével van bajom,aki fikázza a technikánkat és azon pörög,hogy tök szar gépek,mert szervíz nélkül nem mennek el 50000 km-t!

Bocsi mindenkitől,akit megbántottam!
Robe!

A te motorodban ugyanugy kell ezeket az alkatrészeket cserélni, nemértem miért emeled ki a HusaberG-et.. Nekem nem volt kTm -em és nem is lesz, mert csak a HusaberG
És miután a kTm tulajdonába került a Berg, bizony "beleláttak" 1más motorjaiba, de inkább a kTm a Berg-be. Ami azt jelenti, hogy átvehettek jó műszaki megoldásokat és a Berg-ék igencsak az 1szerűségre törekedtek és még most is, elég megnézni a 2009-es Berget.
És az 1xű az ugye nagyszerű
Igen, megbosszulhatja, ha nem cserélsz olajat. Mint minden más versenyhasználatra tervezett 4T offroad. Ugye te rendesen cseréled az oljat a kTm-ben, mert az is ugyanugy bekaristol amugy mint a többi. Aki ilyen motort vesz, vagy rendesen cserél olajat, vagy rendesen fizetheti a felújítási kölcségeket. 1éni tapasztalat, hogy az FS650-em rendkívül megbízhatóan működik.
asszem 60 km volt
Köszi!
Nektek gondolom közelebb van mint nekem!
sk Dunaszerdahely
lamppe! A videó ami fentvan az oldaladon,hol készült?
olyan motort szerintem még nem találtak ki se a sógorok sem a ferdeszeműek
Akkor rágjon szappant!
de neki olyan 525 exc kell aminek a szerviz költsége és igény kissebb mint egy 125ös cbr-nek
pont.
Nem tudom miért kell értetlenkedni!
Egyszerüen fel kell fogni,hogy igenis alkatrészeket kell cserélni bizonyos futásteljesítés után!

Ha Husaberg tetszik, vegyél! De az GOROMBÁN MEGBOSSZULJA ha nem cserélsz benne olajat, vezérműlűncot,dugattyut ,csapágyakat ha tönkremennek, és olyan alkatrészeket amik elhasználódnak!
Fél év után a fejed fogod a falhoz verni,hogy mekkora fasz vagyok!
Ez nem ámítás,ez a valóság!
megy az okoskodás...
szpáj..hagyd a faszba
biztos igazad van,sorry h okoskodtam
egyre okosabb dolgokat mondasz
mivagy te valami matek zseni nem a köbcentik geometria gyök négyzet képletének oszto többszörösével kell szorozni a kotangens fügvényeket
egy babetta "fentartási" költségeit nem hasonlitunk egy 125ös cbr-hez pl..
125 cm3 13 Le
650 cm3 67,5 Le

Arányosan felszorozva pontosan ugyan oylan, szóval ez hülyeség volt amit mondtál!

Ha vmi szarul lett megcsinálva akkor szar! Ettől függetlenül még mindig a Husaberget tartom esélyesnek!
ez igen nagy valószínűséggel nem akrapovic, bele van ütve a neve, sorszám, E-... szám betű?
Ilyen matricám nekem is van!
jaaj jolvan pedig dumcsizni akartam.. akkor szia
Szió!

Bocsika,de most mennem kell mert megyek Fehérvárra!

Szió!
helló foxy